2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 67 پست
یه پک 28 روزه قرص ترک سیگار بره دکتر براش مینویسه راحت ترک میکنه البته باید بخواد. ته دلت خالی نمیکن ...

خدایا پس چیکار کنم..من برادرم به سختی سیگارو ترک کرد اونقدر عصبی میشد وقتی تو ترک بود که حد نداشت بیچاره

...

ی ذره دیگه بهش بگم که نکش عصبانی میشه دعوامون میشه دوباره

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا پس چیکار کنم..من برادرم به سختی سیگارو ترک کرد اونقدر عصبی میشد وقتی تو ترک بود که حد نداشت بی ...

این رو میگم باور کنید ، بیشتر این عصبی شدن  ها و ...... فیلم هست برای جلب توجه .

این رو میگم باور کنید ، بیشتر این عصبی شدن  ها و ...... فیلم هست برای جلب توجه .

میخوام هم قلیونو ترک کنه هم سیگارو...هرچی اصرار کردم واسه چی میکشی مشکلی هست چیزی شده میگه نه عشقی کشیدم اونم گه گداری

خدایا پس چیکار کنم..من برادرم به سختی سیگارو ترک کرد اونقدر عصبی میشد وقتی تو ترک بود که حد نداشت بی ...

عزیزم بقیه از اعتیاد یه قول ساختن درسته ولی ترک کردنش زیر نظر پزشک کلینیک ترک خیلی ساده تر از این چیزایی که می‌بینیم و تو کمپا تعریف میکنن البته که قدم اول اینه که طرف خودش بخواد ولی پزشکی کلینیک ترک دارو میدن خیلی راحت ترک میکنن عذابی که تو کمپا و خونه ها به طرف میدن کلا آدم میرسونه از ترک کردن

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
میخوام هم قلیونو ترک کنه هم سیگارو...هرچی اصرار کردم واسه چی میکشی مشکلی هست چیزی شده میگه نه عشقی ک ...

سرگرمی جدید بیارید تو زندگیش  ، پرنده بازی قناری وسهره  .....یا بازی مثل دومنه ، شغل دوم و یا هر چیز دیگه وقت گیر باشه  

کپی کردم ، حتما بهش فکر کنید 

عزیزم بقیه از اعتیاد یه قول ساختن درسته ولی ترک کردنش زیر نظر پزشک کلینیک ترک خیلی ساده تر از این چی ...

نه من خودم بابام معتاده خیلی بدبختی کشیدمو میکشم..به اینم گفتم..گفتم اگه ی روزی بفهمم معتادشدی ی ثانیه هم باهات نمیمونم..اگه ی کلمه بهش بگم معتاد قلیون شدی..چنان عصبی میشه که حد نداره میگه مگه موادمخدر دارم مصرف میکنم که معتاد باشم و فلان و ...

بابام همیشه میگه کسی ک سیگار میکشه زمینه ی چیزای دیگه رو هم داره

بهش بگو سیگار کشیدن اینکه یکی ببینه دستت خیلی ظاهر بدی و درست میکنه برات

🌈 به کوتاهی آن لحظه‌ی شادی که گذشت، غصه هم می گذرد🌵
منو همسرم قلیون با هم میکشیم اونکه ایرادی نداره اما سیگار اصلا خوشم نمیاد همسرمم متنفره

قلیون. 80 بار مضرتر از سیگاره. 

بعد هم قلیون مثل سرنگ می مونه. مشترک استفاده میشه. همه توش دم و بازدم دارن. انقدر آلوده است. نمی تونم بفهمم کسی حاضر نیست مسواک مشترک یا سرنگ مشترک استفاده کنه. چطور حاضر میشن قلیون بکشن؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باز سیگار یه چیز شخصیه. یه نخ. دست هر کسی برای خودش. نه قلیونی که معلوم نیست کی ها چند بار تف شون رفته توش.