2777
2789
عنوان

روغن دنبه

2467 بازدید | 38 پست

چطوري دنبه رو آب كنم واستفاده كنم ك بو نده 

ميگن در حال حاضر بهترين روغن همينه از بس محصولات غذايي تراريخته شدن

راهي پيشنهادي؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبه رو بده برات چرخ کنن یا خودت ریز کن بعد یه نصف استکان سرکه سفید بریز داخلش با یه نصف سیب با پوست موز داخل تور بزار ما همیشع همین کار میکنم خیلی هم عالیع اگه کوهان شتر هم باشه قاطیش کن خانواده مادری من شتر داشتن قدیما همیشع همین طوری درست میکردن 

توش یک پیاز و سیب بنداز آخرشم که میخوای برداری یک ملاقه ماست بریز و خاموش کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
پیاز سیب درختی به چوب دارچین هویج و...بوشو میگیره

همه رو باهم بندازيم توش؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
دنبه رو بده برات چرخ کنن یا خودت ریز کن بعد یه نصف استکان سرکه سفید بریز داخلش با یه نصف سیب با پوست ...

چه عالي بعد بو نميده اصن روغن دنبه؟

مصارف سرخ كردني هم باهاش داري

دنبه رو بده برات چرخ کنن یا خودت ریز کن بعد یه نصف استکان سرکه سفید بریز داخلش با یه نصف سیب با پوست ...

منم خیلی به بوش حساسم یعنی این روش دیگه بو نمیده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
توش یک پیاز و سیب بنداز آخرشم که میخوای برداری یک ملاقه ماست بریز و خاموش کن

تو روغن ماست بريزم؟