2777
2789
عنوان

روغن دنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 38 پست

چند شب پیش که یه کاربر در مورد طب سنتی تاپیک زده بود میگفت به ازای چهار کیلو دنبه یک لیوان شیر و یک لیوان سرکه خانگی و ده عدد هل بزارید دیگه بو نمیده

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
تو روغن ماست بريزم؟

وقتی سرکه میریزی نیازی به ماست دیگه نیست 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم دنبه رو ریز خرد میکنه تمام اینارو هم خرد میکنه میریزه توش وقتی دنبه ها آب شد و تفاله ش موند صا ...

چه عالي

چه كدبانويي مامانت خدا حفظشون كنه

بعد ديگه بو نميده اون روغن؟ حتي موقع سرخ كردن؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من یسری درست کردم تو سیب و هل و دارچین و شیر ریختم بافکرکنم یذره گلاب موقع پخت بوی هل و دارچین میداد ولی با موقع خوردن یذره بوی دنبرو داره کامل ازبین نمیبره

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
وقتی سرکه میریزی نیازی به ماست دیگه نیست 

آها ممنونم خيلي لطف كردي❤️❤️❤️

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
تو روغن ماست بريزم؟

آخرش بله بوی دنبه رو میگیره منم تازه یاد گرفتم، کسی که اینکار و برام کرد روستایی بود 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من مامانم درست میکنه خیلی خوب میشه دقیق نمیدونم چی میریزه ولی مطمئنم سیب میریزه همونجور درسته میندازه چون اینو دیدم. بعد نمیدونم دیگه پیاز .ماست .. اینا مطمئن نیسنم

ولی هم دنبه اش هم جیزغاله که میدیم نون میزنن خیلی خوب میشه😋

لطفا لایک نکنین مرسی💝
من مامانم درست میکنه خیلی خوب میشه دقیق نمیدونم چی میریزه ولی مطمئنم سیب میریزه همونجور درسته مینداز ...

جيزغاله چيه😬

آها ممنونم خيلي لطف كردي❤️❤️❤️

قربونت عزیزم من این کار رو میکنم دنبه رو ریز میکنم یا چرخ بعد مثل دوستمون سرکه سفید میزنم بعد یه سیب رو قاچ میکنم میریزم و چند تا دونه هل اخر کار موقع ابکش کردن برمیدارم زیرشم کم کن که خووب روغنش بیاد بیرون دارچین نزن چون بو دارچین میگیره جالب نمیشه حتی رنگشم تیره میکنه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
جيزغاله چيه😬

جزغاله همون دنیه ایی که روغنش خارج شده تو خراسان شمالی و رضوی ازش نون درست میکنن خیلی خوشمزه هم هست 

جيزغاله چيه😬

دنبه که ریز میکنی میذاری داغ بشه اخرش جزغاله اش میمونه که روغنش صاف میکنن برمیدارن جیزغاله اش میمونه که خیلی ها خالی با نون میخورن . ولی ما میدیم نانوایی برامون نون جیزغاله ای میزنه که من عاشقشم😋 یعنی تاحالا نون جزغاله ای نخوردی؟😶

لطفا لایک نکنین مرسی💝
دنبه که ریز میکنی میذاری داغ بشه اخرش جزغاله اش میمونه که روغنش صاف میکنن برمیدارن جیزغاله اش میمونه ...

چه باحال

نه والا

قربونت عزیزم من این کار رو میکنم دنبه رو ریز میکنم یا چرخ بعد مثل دوستمون سرکه سفید میزنم بعد یه سیب ...

واسه هر كيلو دنبه چقد سركه وسيب وهلبريزم