2777
2789
عنوان

روغن دنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 38 پست

من برای یک کیلو دنبه یه لیوان سرکه سفید و ده عدد هل میندازم هل رو خورد نکن درسته بنداز تو ابکش شدن جدا میشه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
من برای یک کیلو دنبه یه لیوان سرکه سفید و ده عدد هل میندازم هل رو خورد نکن درسته بنداز تو ابکش شدن ج ...

بعد موقع سرخ كردن بو نميگيره مواد غذايي؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد موقع سرخ كردن بو نميگيره مواد غذايي؟

همسر من خیلی حساس زود میگفت بوش میمونه من با این روش که از مامانبزرگم یاد گرفته بودم درست میکنم انقد خوشش میاد اصلا بو نداره ما برای سرخ کردن هم استفاده میکنم برای خورشت 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

هر چی باشه از این روغنای سرطان زا و تراریخته که خیییییلی بهتره 

همسر من خیلی حساس زود میگفت بوش میمونه من با این روش که از مامانبزرگم یاد گرفته بودم درست میکنم انقد ...

چ عالي همسر منم حساس 

پس منم مثه شما درست ميكنم

خيلي ممنونم واقعا لطف كردي دوست عزيز 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
چ عالي همسر منم حساس  پس منم مثه شما درست ميكنم خيلي ممنونم واقعا لطف كردي دوست عزيز

کاری نکردم عزیزم وظیفم بود فقط زیرشو کم کن حسابی روغن بندازه 

چه باحال نه والا

واای بهت توصیه میکنم حتما یبار نونش بخوری .نونش اماده ام نانواییها میفروشن البته خودت بدی بزنن یچیز دیگه اس😍 چون مال نانوایی ها خیلی وقتا جیزغاله شون مونده اس بعدم جزغاله زیاد نمیریزن یذره میزنن. ولی خودت چرخش کنی بدی بزننا.. وای دلم خواست😋

لطفا لایک نکنین مرسی💝