2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا ی جی بی داشتم که این امکاناتو داشت،ولی از وقتی فیلترش کردن دیگه ندارم

منم دنبال همچین آپی هستم😥😑

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
من قبلا ی جی بی داشتم که این امکاناتو داشت،ولی از وقتی فیلترش کردن دیگه ندارم منم دنبال همچین آپی ه ...

هستش ک،من هنوزم دارم استفادش میکنم

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
هستش ک،من هنوزم دارم استفادش میکنم

از کجا گرفتیش،مسدودت نمیکنه؟؟؟؟

میشه عکسشو بفرستی؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
از کجا گرفتیش،مسدودت نمیکنه؟؟؟؟ میشه عکسشو بفرستی؟؟

تو یه کانال تو تلگرام ک همیشه ازش برنامه هامو دانلود میکنم،نمیدونم چرا نمیتونم تو نی نی سایت عکس بفرستم،،آرمش آبی فیروزه ایه

عزیزم‌کدوم از ایناس؟؟؟

هیچکدوم عزیزم،،واتساپ منو گوگل پلی نداره،ولی فک کنم این واتساپ بیزینس هم قابلیتای وات جی بی رو داشته باشه

مرسی فدات

گلم فعلا فیلترشکنم کار نمیکنه وقتی اوکی شد،آیدی همون کانال ک واتساپم رو توش دانلود کردم برات میفرستم برو تلگرام نصبش کن،خواهش میکنم