2777
2789
عنوان

دوباره بحثمون شد سر اون دوست و زنِ بي حياش

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 46 پست
دلم ميخواد قطع بشه اما فقط من نيستم ك زورم بهش نميرسه چيكار كنم خيلي غده  فقط دلم ميخواد ديگ ه ...

سرد که چه عرض کنم نابود شدم تنفر برا یه لحظه بود

بخدا قسم کاری باهام شد

ک هروقت اسم اون زنه میومد تن و بدنم میلرزید

دغون شده بودم

الان دوسالی میشه ک قطع رابطه ایم

اما هنوزم اون دوران نحس تو ذهنم هست

ک اون زنه چ عشوه هایی ک نمیومده

و منو خر فرض میکرده

مثه یه فیلم تو ذهنمه

و همیشه از خدا میخام تقاص کاراشو بده

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
اسی مشخصه شوهرت ادم بدی نیس اما سعی نکن با کارات  اونو حساس کنی اصلا درمورد اون زن چیزی پیش ش ...

اينم راهكار درستيه

ثلا ي دفعه گفتم هوس دمي گوجه كردم برم درست كنم بعد اون سليطه زنگ زد ب شوهرم ك بيايد خونمون شوهرم گير داد ك بريم منم گفتم عزيزم من هوس ي غذارو كردم بذار امشب درست كنم ي شبديگ ميريم خونشون گير داد بريم اونجا درست كن فقط بريم

هميشه وقتي ميگ بريم ميگ خوابم مياد حوصله ي بيرونو ندارم يا سرم درد ميكنه اما اون منو مجبور ميكنه ك بريم چون اگ نريم كلا با من قهر ميكنه و اخم و رو برگردوندن و ...

بخدا من حس ميكنم ي چيزي بينشونه😢امشب بهش ميگم خب بگو چ آتويي ازت دارن ميگ هيچي

اما عين ي نوزاد ميمونه ك از مادرش جداش كردي وقتي زنه زنگ ميزنه تو اوج ناراحتي گل از گلش ميشكفه

تازه شوهرم كلا تو همه ي مسائل با من سرده سرد رفتار ميكنه منو پس ميزنه همين كاراش بيشتر منو حساس ميكنه

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرد که چه عرض کنم نابود شدم تنفر برا یه لحظه بود بخدا قسم کاری باهام شد ک هروقت اسم اون زنه میومد ...

خيلي سخته ميفهممت😔چون زنه ازم بزگتره من احساس ميكنم فكر ميكنه من حاليم نيست من بچم

اما ياد رفتارا و حرفاش ميفتم چش و ابروهايي ك برا شوهرم مياد حالم خيلي بد ميشه😣

اينم راهكار درستيه ثلا ي دفعه گفتم هوس دمي گوجه كردم برم درست كنم بعد اون سليطه زنگ زد ب شوهرم ك بي ...

دقیقا مثه شوهرمن   امادیگه باید باحوصله جلوبری  وصد البته باسیاست

وبدون همیشه باید برای زندگیت بجنگی

مگ چقد  زندگی میکنیم ک  نصفش حسرت باشه

دخترهخوشگله؟؟

ن فكر ميكنم حدودا ٥يا٦ماه بعد عروسيمون دعوتمون كردن رفتيم خونشون من راضي نبودم اما بزور رفت برام دو ...

اولین بار ک دیدیشون باید میشد اخرین بارت الانم بهشون رو نده انقد با زنش و خودش بخصوص با زنش با بی محلی برخورد کن ک زنش بهش بربخوره خودشون قطع رابطه کنن.بلدی ک چی کنی خودت 😑😁بهرحال زنا حساسن و مردا هم ک ب حرف زناشونن😉

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
خيلي سخته ميفهممت😔چون زنه ازم بزگتره من احساس ميكنم فكر ميكنه من حاليم نيست من بچم اما ياد رفتارا ...

اوهوم

درضمن یجوری  به زنه   بفهمون ک خوش نداری به شوهرت زنگ بزنه

بگوبهش

عزیزم اگ کاری داشتی به گوشی خودم زنگ بزن

شوهرم بدش میاد اما روش نشد ب توبگه

خخخههههههههه بگو شوهرش ب من نظر داره بهم اشاره میزنه هی بهم چشمک میزنه بد نگاهم میکنه تا دیگه شوهرت بترسه نبرتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
دقیقا مثه شوهرمن   امادیگه باید باحوصله جلوبری  وصد البته باسیاست وبدون همیشه باید برای ز ...

ن بابا اي كاش قشنگ بود صورت دراز و چشماي ريز و پوست داغون 

من عمرا پيش بياد از خودم تعريف كنم اما بقران من قيافم خيلي از اون بهتره

شوهرم هميشه بهش سفارش ميكنه ك حرص نخور شوهرت اذيتت ميكنه و مواد ميزنه اصلا خودتو اذيت نكن اما يك بار تو اين ٣سال نشده ب من بگه گريه نكن غصه نخور

هر وقتم اشكمو در مياره ميگه اشك تمساح ميريزي

همش ميگه دوستم زنشو پير كرده خيلي شكسته شده دلم ميسوزه براش

ن بابا اي كاش قشنگ بود صورت دراز و چشماي ريز و پوست داغون  من عمرا پيش بياد از خودم تعريف كنم ...

خوب خوبه دیگه

همین ک زشته  6هیج جلو تری😆😆😆

اوهوم درضمن یجوری  به زنه   بفهمون ک خوش نداری به شوهرت زنگ بزنه بگوبهش عزیزم اگ کاری د ...

ميترسم بگم اينم بره فضولي كنه شوهرم سه طلاقم ميكنه

شوهرم خيلي روش حساسه من اسمشو ميارم چشاشو در مياره و دندوناشو ميسابه بهم حالا اينم بگم ك پدرمو در مياره

اولین بار ک دیدیشون باید میشد اخرین بارت الانم بهشون رو نده انقد با زنش و خودش بخصوص با زنش با بی مح ...

دقيقا اشتباه كردم😔

😂😂😅خدا خيرتون بده لااقل با حرفاتون ادمو اروم ميكنيد

والا

حالاهم باید تلاشتو کنی

ک با دلبری و شیطونیای خاص خودت ان شااالله دوباره دل اقاتونو به دست بیاری😍

والا حالاهم باید تلاشتو کنی ک با دلبری و شیطونیای خاص خودت ان شااالله دوباره دل اقاتونو به دست بیا ...

انشاالله دعا كنيد برام ممنون عزيزم بابت راهنماييت🙏🏼❤️🌺