2777
2789

تورو خدا برام دعا كنيد ديگ تحمل كاراشو ندارم از دوستش و زنش متنفرم از شوهرم متنفرم 

تا كي بي اعتنايي هاشو تحمل كنم ؟تا كي سر اون عوضيا من كتك بخورم

واقعا ي رفيق معتاد و عملي و عوضي با ي زن پررو و چشم سفيد مي ارزه ب كل خانواده و زن و بچه و مادر پدر؟؟؟؟؟

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼

براا آبان برنامه ي مسافرت چيده ١١روز مرخصي گرفته كلي درگير اين موضوع مسافرت بوده اما ي كلمه نگفته ببين روز تولدت خونم يا سر كار،نگفته برا تولدت مرخصي بگيرم

چقد ي سري از مردا بي غيرت و بي تفاوتن😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیش ده عزیزم قضیه چیه

خيلي دوستاش براش مهمن

خستم كرده بخاطر اونا با من بحث ميكنه قهر ميكنه امشبم داداشم خونمون بود ، زهرمارم كرد امشبو 

چقد ي زن ميتونه بدبخت باشه اخه

ن تولدم براش مهمه ن تاريخ عقدمون ن عروسيمون همه ي اينارو فراموش ميكنه اما تولد دوستشو ن

امروز زن دوستش زنگ زد ب گوشيش ك امشب تولد شوهرمه بيايد اينجا چون ميدونه ما دست خالي نميريم

شوهرم گفت امشب برادر زنم خونمونه اي كاش زودتر ميگفتي ميومديم

اونم گفت اخه ميخواستم سوپرايزش كنم حالا با اون عشوه اي ك اون پشت تلفن ميريزه

ب شوهرم گفتم تو ميخواي بري برو

انگار از قبل دوتايي برنامه چيده بودن اخه صبح وقتي ب شوهرم گفتم زنگ بزن داداشم بگو شب بياد اينجا شوهرم گفت حالا صبر كن ميخوايم بريم بيرون

به زنش مشكوك نيستي كه با هم باشن؟؟

تا حالا ن اما امشب ديگ مشكوك شدم،ب. شوهرم ميگم چرا ب من ز نزد ب تو ز زد ميگه گفته ز زدم گوشيش در دسترس نبود ، درصورتي ك من هيچ پيغامي رو صفحه گوشيم نديدم ازش

از اول باهاشون رفت و امد داشتی؟؟

ن

فكر ميكنم حدودا ٥يا٦ماه بعد عروسيمون دعوتمون كردن رفتيم خونشون من راضي نبودم اما بزور رفت برام دو دست مانتو و لباس خريد و منو برد خونه ي دوستش

از اولين بار ك ديدمشون ازشون بدم اومد تا الان

عزیزم شماها دیگه خیییییلی راحتین با دوستاتون..شوهرت خیلی ریلکسه..یه جوری تموم کنین این دوستیو..یعنی ...

درد من همينه تموم نميكنه امشب ١٢شب با اين ك داداشم خونمون بود بعد شام گفت بيا بريم بيرون گفتم دوستت ز زد گفت ن اما وقتي اماده شدم گف ز بزنم دوستم بريم 

داداشم ك چيزي نمونده بود پاشه بزنتش صورتشو چشماش شده بود كاسه ي خون

پيش داداشم چيزي نگفتم و گفتم باشه بريم اما از لحنم انگار ناراحت شد و ز نزد ب دوستش

منو برد با ماشين يكم دور محلمون چرخيد و سكوت كرد گلتم ز بزن بيان گفت نميزنم منم گوشيشو گرفتمو ز زدم ب دوستش سريع از دستم گرفت و قطع كرد البته دوستش ٣ثانيه ج داده بود اما بعدش ي زنگ نزد ببينه چي شده

خلاصه كلي بحثو دعوا كتكم خورمو اومدم خونه

به نظر من حواست رو جمع كن بهشون دقت كن  احتمال هست تو رابطه باشن

تو گوشيش ك چيزي پيدا نميكنم اما فقط تو ليست تماسا بيشتر ب زنه زنگ ميزنه