سلام. مادرشوهر اومده خونه ما .. امروز صحبت وضعیت کار و کاسبی و اینده نگری و... بود برگشته میگه از قدیم و ندیم بدترین کار کارمندی بوده کمترین حقوق و بدترین و .. ( پدر من کارمند بازنشسته است .. ولی وضع مالیش خدا رو شکر خوبه.) ولی از قدیم شغل ازاد خیلی طرفدار داشته و .. برادرهای خودش مثلا شغل ازاد دارن و از اولم صحبت اونها بود یهو پای کارمند بدبخت رو باز کرد. حالا شغل ازاد داداشهاش.. یکی بنا ( به قول خودش معماااار) یکیشون با ماشین وانت کار میکنه. یکیشون قصاب( که خیلی هم بهش مینازه و فقط این یکی توی داداشاش وضعش خوبه) یکیشونم کارگر کارخونه..
اونوقت هر بار یه تیکه بار پدر من که مدیر یه اداره بوده و به خوشنامی معروفه میکنه ..
این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
اون طرز فکرش اونه متاسفانه منم خیلی حساسم و اگر چیزی از خانواده شوهر بشنوم ب خودم میگیرم و جواب میدم ولی درحقیقت ما نمیتونیم طرز فکر یکسری افراد با تفکرات پوسیده رو درست کنیم وبهتره اهمیت ندیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثلا بگو بله بالاخره هرکسی نمیتونه کارمند دولت بشه اونایی که نمیتونن و تواناییشو ندارن هم میرن شغل آزاد. بالاخره شرایط خاص و مهارت های خاصی می خواد کارمند دولت شدن
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
یعنی هر بار یه چیزی میگه.. واقعا نمیتونم درک کنم این حجم از حقارت رو .. فکر کنید رژیم داره .. به من گفت چیا باید بخورم و چیا نه.. طبق رزیمش نهار و شام و میان وعده و .. براش درست کردم. اینطوری باید مزد ادم رو بده..
این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
بهش بگو قبلنا اره همه میگفتن بازاری و آزاد ولی بخدا با این وضع اقتصادی و تحریم ها ک خیلی مشاغل کلا تعطیل شدن همه میگن دخترمونو بدیم کارمند یا طرف کارمند باشه ی اب باریکه ای از خودش داشته باشه
بگو ببین مادر و پدر من چقدددد مدیریت دارن ک با حقوق کارمندی وضعشون الحمدلله خوبه و دختر گلی مث من تربیت کردن ک پسرتون منو انتخاب کرده و شما هم اومدید خاستگاریم و منو گرفتید😅😅😅
به نطرتون چی بگم. البته اینم بگم که کلا این تز رو داره در مورد بقیه جاریهام که میگه جوری تحقیرشون می ...
خوب بخاطر همینه. به خیال خودش میخواد تحقیرت کنه. اگه رو داری مستقیم بگو این حرفشو و بگو نکنه همین کارم برای من می کنین؟؟ اگه رو نداری، از کارمندی بابات دفاع کن، یعنی تا گفت آزاد بهتر از کارمندیه، بگو والا آزاد داریم تا آزاد و کارمند داریم تا کارمند. مثلا بابای خودم، پرستیژ و کلاسشو میتونین با یه بنا یا قصاب مقایسه کنین؟؟ اینجوری غیرمستقیم متلک انداختی، چون اون که میگه داداشم معماره و ....
یعنی هر بار یه چیزی میگه.. واقعا نمیتونم درک کنم این حجم از حقارت رو .. فکر کنید رژیم داره .. به من ...
وا چرا شما براش درست می کنی ؟
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
البته یکی دو ساعت قبلش ازم در مورد ساختمون سای پدرم پرسید.. فکر کنم از اون لجش گرفته بود .. نمیتونست تحمل کنه یهو بروز داد.. ولی به خدا اگه من قصد پز دادن یا تفاخر داشتم.. اگه نمیپرسبد من عمرا نمیگفتم که بخواد ناراحت بشه
خوب بخاطر همینه. به خیال خودش میخواد تحقیرت کنه. اگه رو داری مستقیم بگو این حرفشو و بگو نکنه همین کا ...
وای اگه میشد بهش بگم که حیلی خوب بود.. کافی یه حرف یه ذره بو دار بزنم بره تا قیام قیامت با هامون قهر کنه .. چیزهایی دیدم ازش که جرات این حرف رو ندارم. هر چند که شما کاملا درست میگی
وای خدا ... ترکیدم.. البته یکی دو ساعت قبلش ازم در مورد ساختمون سای پدرم پرسید.. فکر کنم از اون لجش ...
عزیزم برادرشوهر نداری ؟ شغل شوهرتون چیه ؟