2777
2789
عنوان

به این مادر شوهرم چی بگم اخه؟؟؟ 😔

885 بازدید | 47 پست

سلام. مادرشوهر اومده خونه ما .. امروز صحبت وضعیت کار و کاسبی و اینده نگری و... بود برگشته میگه از قدیم و ندیم بدترین کار کارمندی بوده کمترین حقوق و بدترین و .. ( پدر من کارمند بازنشسته است .. ولی وضع مالیش خدا رو شکر خوبه.) ولی از قدیم شغل ازاد خیلی طرفدار داشته و .. برادرهای خودش مثلا شغل ازاد دارن و از اولم صحبت اونها بود یهو پای کارمند بدبخت رو باز کرد. حالا شغل ازاد داداشهاش.. یکی بنا ( به قول خودش معماااار) یکیشون با ماشین وانت کار میکنه. یکیشون قصاب( که خیلی هم بهش مینازه و فقط این یکی توی داداشاش وضعش خوبه) یکیشونم کارگر کارخونه.. 

اونوقت هر بار یه تیکه بار پدر من که مدیر یه اداره بوده و به خوشنامی معروفه میکنه ..

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو پول همه چی نیست.کنارش یکم فرهنگ و کلاس کاریم باشه بد نیس

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بزار زر بزنه برای خودش چیکارش داری😆

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

به نطرتون چی بگم. البته اینم بگم که کلا این تز رو داره در مورد بقیه جاریهام که میگه جوری تحقیرشون میکنم که نتونن سرشون رو بالا بیارن( قبلت اینو گفته به خودم که مثلا فلان حرف رو به فلان عروسم زدم که دیگه جلوی من نتونه ابراز وجود کنه)

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

عزیزم ادمای کوچیک سعی میکنن با کوچیک کردن ادمای بزرگ اونارو بکشونن هم سطح خودشون کنن

اون جوری گف بگو مهم پول نیس مهم شان ومنزلت انسان هاست

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من