2777
2789
عنوان

به این مادر شوهرم چی بگم اخه؟؟؟ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 47 پست
عزیزم برادرشوهر نداری ؟ شغل شوهرتون چیه ؟ 

شوهرم و برادر شوهرهام خدا رو شکر شعلهای خوب و مهمی دارن .. البته همگی کارمندن😅😅😅

ولی کلا ایشون افتخارشون برادرهاشونه .. بیشتر پز داداشهاش رو میده .. اینکه هوام رو دارن و و و 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
وای  اگه میشد بهش بگم که حیلی خوب بود.. کافی یه حرف یه ذره بو دار بزنم بره تا قیام قیامت با هام ...

خوب قهر کنه، چی میشه؟ شما صمیمانه بگو، خودتم بزن به اون راه که نفهمیدی ناراحت شده و اصلا منظورت اون نبوده. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااه خو ریلکس بگو کارمند تا کارمند داریم پدر من ماشالا رییسی بود.برو بیا داشت الانم شکر خدا راص ...

دوست دارم دوباره سر این حرف باز بشه.. حتما بهش میگم .. عالی بود.. 

فقط خدا کنه دوباره بحثش بشه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
خوب قهر کنه، چی میشه؟ شما صمیمانه بگو، خودتم بزن به اون راه که نفهمیدی ناراحت شده و اصلا منظورت اون ...

تازه بعد از دوسال اردیبهشت اومد خونه مون .. تازه خیر سرم باهم اشتی کردیم.. خونه خریدیم بعد دو سال اومد خونمون

خوب بخاطر همینه. به خیال خودش میخواد تحقیرت کنه. اگه رو داری مستقیم بگو این حرفشو و بگو نکنه همین کا ...

افرین .. باید دوباره بحث شد بهش بگم.. بگم هر کارمندی با هر بازاری ای مقایشه نمیشه کرد

وااای یعنی مردم از خنده معنی شغل آزادم فهمیدیم حالا گفتم لابد فک فامیلش بازاری وکارخونه دار وتاجرن😂

ببین مادر شوهر من خیلی اهل پز و قیافه گرفتن بود کلا خودشو فامیلشو خیلی بالاتر میدونست منم شروع کردم به پز دادن که عمم فلان ماشینو خریده خونه عموم اون شکلیه و....در صورتی که واقعا اهل این کارا نبودم ولی کم کم خودشو جمع کرد تنها راهش همین بود

واقعا نفهمیدی از حسودیشه

چرا بابا .. از حسودیشم هست.. 

خیلی رک میگه اونقدر بدم میاد برم جایی مهمونی زن و شوهر پیش هم بخوابن..

یعنی به اینم حسودی میکنه 

منظوری نداشته حساس نشو و بخودت نگیر

واقعا؟؟

اخه سابقه اش رو دارم.. که میگه باید توی دهن عروس زد.. در مورد بقیه جاریهام

وااای یعنی مردم از خنده معنی شغل آزادم فهمیدیم حالا گفتم لابد فک فامیلش بازاری وکارخونه دار وتاجرن😂 ...

به خدا به خدا اگه بخوام ثروت فامیل رو یا حتی مادر و پدرم رو که هر دو شاغل بودن بگم باید از زندگیش خجالت بکشه.. ولی میگم پز ندم.. گناه داره .. دلش میخواد.. 

اینطوری بگم مادر و پدرم تا پار سال یه سفر خارج میرفتن .. هی میگفت اینها پول باد اورده است.. منم میخندیدم.. گگاهی حتی نمداشتم بفهمه که مامانم اینها کجا رفتن ... بعدا از کسی دیگه میشنید و میفهمید.. 

ولی از رو نمیره.. همش میگه به پسرهای من دختر فلان کس رو میدادن.. ما فلانیم.. ما الیم ما خیلی خوبیم همه ارزوی ما رو دارن..

😂😂😂 خوب چرا آشتی کردی؟ راحت بودی برای خودت 

شوهرم خیلی ناراحت بود.. خیلی غصه میخورد .. میگفت من اگه پرورشگاهی بکدم راحت تر بودم و.. کلا دیدم  ارزش نداره بخوام ارامش شوهرم رو به هم بزنم.. در ضمن قهر من چیزی رو عوض نمیکرد ایشون همون نفهمی که بود هست... دریع از ذره ای فهم و درک و جبران اشتباه

هیچی  من باشم هیچی نمیگم کلا ب چرت و پرتای بقیه فقط یک لبخند تمسخرآمیز میزنم هیچی هم نمیگم. ا ...

حیلی خوبه .. واقعا ..

منم توی جمع باشه اهمیت نمیدم .. ولی توی مکالمه دو نفره مون که فقط منم و ایشون و شوهرم هم از دور نظاده گره .. نمیتونم بی اهمیت باشم اخه.. دل ادم رو میشکونه هر بار یه جور

بگو ببین مادر و پدر من چقدددد مدیریت دارن ک با حقوق کارمندی وضعشون الحمدلله خوبه و دختر گلی مث من تر ...

اونجاست که با شمشیر منو از وسط دو نیم کنه ..

به خدا به خدا اگه بخوام ثروت فامیل رو یا حتی مادر و پدرم رو که هر دو شاغل بودن بگم باید از زندگیش خج ...

عزیزم تنها راهش همون تلافیه بعد از یه مدت کم میاره منم دقیقا شبیه شما بود وضعیتم کلا خانوادگی اهل ظواهر نیستیم منم واسشون از سفرایی که رفته بودم از ارثیه پدر بزرگم که چندین هکتار زمین همچنان مونده و....گفتم کم کم سکوت کرد امتحان کن