2789
عنوان

دقیق میگید چی بگم

495 بازدید | 39 پست

بچه ها خواهر شوهرم  عروس شد .طرف ما جهیزیه کامل با عروس نیست یعنی هر چی تونست حتی بعضی ها جهازی به اون صورت ندارن. پدر شوهرم برای عروسی ما خرجی نکرد همش میگفت ندارم و حتی پول طلاهایی که به اسم خودش بهمون داد ازمون گرفت .بعد خواهر شوهرم اینا مبل خریده بودن آوردن خونه ما بزارن چون جا نداشتن خونشون حاضر نبود.

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من پرسیدم مبارکه کی خریده خولهر شوهر بزرگم گفت داماد خریده با پول وام. چند روز بعدش پدر شوهرم نفهمید که من نمیدونم گفت پول داشتم برای دخترم مبل خریدم .من از این حرکت که بهم‌ دروغ گفتن دختراش خیلی بدم اومد الان میخوام به روشون بیارم. فکر کردن مثلا بگن بابام برام خریده حسودیم میشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خیلی دلم شکسته من با تمام سادگیم باور کردم و اصلا برام مهم نیست کی چی میخره ولی این حرکتشون خیلی دلخورم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این چیزا را به روی کسی نمیارم...فکر میکنن سوختم و برام مهمه ...

همین عکس العمل و ناراحتی الان  تون نشون داد براتون مهمه و حق داشتن دروغ بگن دیگه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من این چیزا را به روی کسی نمیارم...فکر میکنن سوختم و برام مهمه ... همین سوختن تون نشون داد براتون م ...

از اینکه دروغ بهم‌گفتن ناراحتم بخدا برام مهم نبود هر چی میخواد براش بگیره شش تا النگو و گوشواره براش خرید تازه خوشحال هم شدم همش تبریک میگفتم 

عزیزم ببخشید ولی نباید میپرسیدی

چرا آخه .شما جای من بودی میپرسیدی. بی خبر اومدن خونه م گفتن میخوایم اینو بزاریم خونت گفتم چیه مال کیه 

هیچ وقت فکر نکن جواب بدی خوبه  خیلی برام حس قوی داره وقتی  جواب طرفو نمیدم عشق کن تو زندگ ...

از اینکه فکر کنن ساده ام و دورم  میزنن بدم میاد

مه اصلا به روشون نیاز چون فکر میکنن خیلی برات مهم بوده و الان حسادتت گل کرده و داری از حسودی میترکی ...

من که بابام جهاز کامل داد اصلا نیازی به کمک پدر شوهرم نداشتیم .

احساس میکنم کسی منو دوست نداره هر چی دلم بزرگ میکنم چیزی به دل نمیگیرم و میبخشم ولی هیچ ارزشی برای کسی ندارم 

چرا آخه .شما جای من بودی میپرسیدی. بی خبر اومدن خونه م گفتن میخوایم اینو بزاریم خونت گفتم چیه مال کی ...

خب اگر بگی میگن ما همه کاری برا دخترامون میکنیم شما هم اگر ناراحتی به پدرت بگو برات بخره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
احساس میکنم کسی منو دوست نداره هر چی دلم بزرگ میکنم چیزی به دل نمیگیرم و میبخشم ولی هیچ ارزشی برای ک ...

باور کن همینه هیچ کس تو دنیا کسی غیر خودشو دوست نداره مگر والدین که ممکنه بچه هاشونم دوست داشته باشن 

پس بدون قانون دنیا همینه الکی خودتو اذیت نکن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏