2777
2789
عنوان

دقیق میگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 39 پست
شما چرا از اول با همچين خانواده اي ك احترامي برات قائل نبودن وصلت كردين!؟؟؟؟

چه میدونم اینجوری هستن از بس که زبون ریختن خواستگاری و بعدش ولی فقط حرف و تعریف بود ولمون کردن با همه بدهی و قرض و خرج های عروسی و طلاهایی که خریده بودن با وام شوهرم که پس بدن ولی پسش ندادن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم شما میگی برات مهم نبوده ولی ازینکه دروغ گفتن ناراحتی  خب برات مهم بوده که هم از خواهر شو ...

من از پدرش نپرسیدم خودش برام تعریف کرد 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

🤕

من از پدرش نپرسیدم خودش برام تعریف کرد 

عزیزم 

احساس میکنم واست تعریف کرده که حس و حالشو بیان کنه به نظرم به خودش افتخار کرده که تونسته جهیزیه واسه دخترش بخره اگه خودش تعریف کرده بدون اینکه شما بپرسی خاست بگه من تمام تلاشمو کردم به دختر جهاز خوب بدم

من مسائل جزئی رو نادیده میگیرم، از نظر من همه مسائل جزئی هستند. 
عزیزم  احساس میکنم واست تعریف کرده که حس و حالشو بیان کنه به نظرم به خودش افتخار کرده که تونست ...

در کل عادتشه نمیتونه چیزی مخفی کنه بخاطر همین 

از بس ناراحت بودم به مامانم گفتم اونم گفت حق داری ناراحت باشی بهت دروغ گفتن

در کل عادتشه نمیتونه چیزی مخفی کنه بخاطر همین 

خوبه که ادم روراستیه

خواهر شوهراتم ذروغ گفتن چون نخواستن شمارو ناراحت کنن باخودشون گفتن با گفتن حقیقت شما دلخور میشید که چرا برای شما تو خرید جهیزیه کمک نکردن

خوبه که ادم روراستیه خواهر شوهراتم ذروغ گفتن چون نخواستن شمارو ناراحت کنن باخودشون گفتن با گفتن حقی ...

اره ولی اگه من دنیال بهونه باشم که خیلی زیاده .بهش فکر نمیکنم 

اره ولی اگه من دنیال بهونه باشم که خیلی زیاده .بهش فکر نمیکنم 

افرررین خوشگل خانم 

به مسائل بی ارزش فکر نکن

❤️💖💓💗💋