2777
2789
عنوان

دقیق میگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 39 پست
خب اگر بگی میگن ما هما کاری برا دخترامون میکنیم شما هم اگر ناراحتی به پدرت بگو برات بخره

بابای من برام کم نزاشته خودشون میدونن. ولی اینکه هیچ ارزشی ندارم براشون ناراحتم کرده یعنی دلشون به یه انگشتر که بهم بدن هم خوش نبود😔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اینکه فکر کنن ساده ام و دورم  میزنن بدم میاد

بذار فکرکنن .

یه چیزی دیدم از این جواب ندادن که قابل گفتن نیست انقدر بزرگ شدم

مطمئن باش همه سرشون تو کارخودشونه زیاد خ ودشونو درگیر این فکرا نمیکنن ،قربون دلت غصه نخور جزء اینکه خودتو عذاب بدی و روحتو مریض کنی چیزی نداره لحظه های قشنگ زندگیتو بابت اونا نذار 

امشب هم شب شهادت امام حسن 

مردی که تو خونه خودش هم غریب بود بگو به آقا که جای این که به روی خانواده بیارم ازتون یه هدیه میخوام ای کریم اهل بیت حضرت  ماه

حداقلش اینه که خودت از خودت راضی هستی و دلت خالیه از هرچیز بد و منفی

ولی سخته فشار میاد به آدم و بدتر از اون قدرت ندونن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بابای من برام کم نزاشته خودشون میدونن. ولی اینکه هیچ ارزشی ندارم براشون ناراحتم کرده یعنی دلشون به ی ...

به منم کسی چیزی نداد دروغ چرا گاهی دلم میسوزه ولی چاره چیه بخوای گیر به این جیزها بدی خودت داغون و کوچیک میشی درنهایت

با خدامعامله کن بگو بخاطرتو میبخشم واز تو بهترین را میخوام

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب باباشه 

میدونم ناراحتم نیستم چون بابای من خیلی طلا برام گرفته و چشم و دلم سیره. ولی ازاینکه جرات کردن بهم دروغ گفتن بدم اومده 

اخه کدوم خواهر شوهری به فکر عروسه؟دلت خوشه ها

از اینکه صاف و ساده بودم دلم میسوزه به خیالم همه مثل خودم همه چی میگن

از این به بعد منم دروغ قاطی حرف هام میکنم تا بسوزن

شما چرا از اول با همچين خانواده اي ك احترامي برات قائل نبودن وصلت كردين!؟؟؟؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نباید میپرسیدی عزیزم  حالا عب نداره تجربه س 🤗 اصلا و ابدا به روشون نیار

چی بگم از رو سادگی پرسیدم. تازه خوشحال بودم کلی که خرید کرده هی بهش میگفتم خوشگله مبارکت باشه .دلم برای خودم سوخته 

عزیزم شما میگی برات مهم نبوده ولی ازینکه دروغ گفتن ناراحتی 

خب برات مهم بوده که هم از خواهر شوهرت پرسیدی هم از پدرشوهرت

ذهنتو با این دروغا و خاله زنک بازیا درگیر نکن

هرچی بیشتر فکر کنی که چی بگی و چه رفتاری کنی بیشتر اذیت میشی اخه این حرفا و دروغا به کجای زندگی شما مربوطه جزاینکه درگیر یه سری مسائل بشی که فقط اعصابت خورد میشه

پدر شوهرت اون موقع واسه شما نخریده خب نداشته که بخره یا به هر دلیلی الان واسه دخترش خریده قرض کرده یا اصلا داشته گذشته رو قاطی الان نکن موقعیت ها در هر زمان فرق میکنه

فراموش کن

من مسائل جزئی رو نادیده میگیرم، از نظر من همه مسائل جزئی هستند. 
چی بگم از رو سادگی پرسیدم. تازه خوشحال بودم کلی که خرید کرده هی بهش میگفتم خوشگله مبارکت باشه .دلم ب ...

میگم که تجربه س 

فدا سرت 😍😍😍😍😍

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟