2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3685 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تعریف دکتر پژمان سرشارازده رو خیلی شنیدم بینیم گوشتیه دارم سرچ میکنم نمونه کار جراحای مختلف رو میبینم تا بهترین جراح بینی رو پیدا کنم واقعا نمونه کارای دکتر سرشارزاده خیلی عالیه خیلی خوشم اومده فوق العادست میذارم ببینید https://drsarsharzadeh.com/نمونه-کارها/

عمل بینی توسط دکتر متخصص و کادری حرفه‌ای
با سابقه درخشان و نازلترین قیمت 
با قیمت ۱۱ میلیون تومن
مشاوره رایگان
برای مشاوره و پاسخگویی سوالات با شماره 09337171901 و دیدن نمونه جراحی بینی به اینستاگرام زیر مراجعه کنید

https://www.instagram.com/jarahi_bini_zibaie/

دکتر گلجانیان رو انتخاب کرد
خیلی خیلی راضی هستم و به همه پیشنهاد می‌کنم نمونه کارهای دکتر گلجانیان رو با بقیه مقایسه کنید
از ته قلب از دکتر سپاسگزارمعالی کارشون به هرکسی معرفی کردم راضی بود 
دکتر بسیار خوبیه چن سال پیش بینیمو عمل کردم و واقعا راضی هستم
بااخلاق خوش برخورد 
بهترین هستند در کارشون
عالی عالی عالی
کارشون واقعاعالی بود درموردخودم
عالی عالی عااالیییی  هم خودم هم دوستام و کسای ک معرفی کردم راضی هستیم

من و برادرم پیش دکتر بابک ساعدی جراحی بینی انجام دادیم خیلی طبیعی و خوش فرم شده و واقعا راضی هستیم همه دوستام که قصد جراحی بینی دارن رفتن از دکتر ساعدی وقت عمل گرفتن. خیلی مطبشون شلوغه اما واقعا ارزش داره، همه هم خیلی راضین از کارشون. شمارشون رو میذارم 22259989

من که جراحیزیبایی بینی انجام دادم، خیلی راضیم، واقعا چهرم عوض شده. البته دکتر خوب خیلی مهمه تو جراحی زیبایی. به نظرم بهترین دکتر زیبایی، دکتر بابک ساعدی هستش،. شماره دکترمو میذارم

۰۲۱۲۲۲۵۹۹۹۰ -۰۲۱۲۲۲۵۹۹۸۹  
 ۰۲۱۸۸۷۰۰۶۴۸ -۰۲۱۸۸۷۰۰۶۵۹

دکتر حاتمی رو من کاراشون رو دیدم. ولی برو مطب بشین نمونه کارا رو ببین. باید از سبک کاراشون خوشت بیاد. یه سر به دکتر آرمین اکبری هم بزن. کارای ایشونم خوبه. فک کنم نمونه کاراشون تو سایت ماوراطب باشه هنوز

من خودم تو کلینیک آرتمیس تو پونک عمل کردم و خیلی راضیم . دختر خاله ام هم همون جا جراحی ترمیمی بینی انجام داده و خدارو شکر راضیه. من شماره تماس کلینیک رو برات میذارم برای مشاوره برو پیش شون 02149385

اگر دنبال بهترین جراح بینی در تهران هستی من دکتر علیرضا ابیانه رو بهت معرفی می کنم. هم خودم و هم خواهرم هر دو پیش ایشون عمل کردیم و راضی هستیم. مطب شون سمت میدان توحید هست. من شماره شو برات میذارم.

میدان توحید، خیابان پرچم، جنب کانون توحید، ساختمان دکتر ابیانه، طبقه پنجم غربی

1196243 0912

021-66919020

اگر دنبال بهترین جراح بینی هستی من دکتر سهیل برومند رو بهت معرفی می کنم. البته تهران هستن اما ارزش شو داره که بیایی تهران عمل کنی. اتفاقا دختر خاله منم چالوس زندگی می کنه و برای عمل بینی ش اومد پیش دکتر برومند.

برای این که جراحی بینی خیلی طبیعی به نظر بیاد دکتر شما باید تجربه و مهارت بالایی در انجام این کار داشته باشد. دکتر احمد رهنما با تجربه و عمل های جراحی زیادی که انجام دادند مهارت بالایی در انجام عمل زیبایی بینی دارند.