2777
2789
عنوان

جراحی بینی

3685 بازدید | 50 پست

من دکترای سایت سلامتی بدون مرز را خیلی وقته پیگیرشون هستم و می دونم که واقعا همشون عالی هستند اما به نظرتون کدوم دکتر بهتره؟ خانم یگانه تیموری یا اقای دکتر حمید سلیمی یا خانم دکتر شیما کمندی ، اقای دکتر محمد حاتمی

تعداد رای : 6
نظرسنجی
دکتر یگانه تیموری
4
66%
اقای دکتر حمید سلیمی
1
16%
دکتر شیما کمندی
1
16%
اقای دکتر محمد حاتمی
0
0%

من پیش دکتر محمد گنجعلی عمل کردم واقعا راضیم هم انحراف داشتم هم بینیم گوشتی بود الان بینظیر شده واقعا هر بار خودم میبینم کیف میکنم
متخصص جراحی گوش و حل و بینی و جراح سرو گردن هستند ایشان دارای بیش از 6 هزار جراحی زیبایی بینی موفق هستند
تو کلینیک شفا و افق عمل میکنن و هزینه عملشون بین 20 تا 25 میلیون
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
http://jarahezibaei.com

فقط دکتر اکبر اعتمادی

آدرس کلینیک : فلکه ۲ صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بلوار اباذر پایین تر از پردیس زندگی 

شماره تماس : 09934620340

آمار رضایتشون زیاد من هر کیو اونجا میدیدم عمل کرده بود راضی بود خودمم که واقعا راضیم

خوبیش اینه که ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی بینی هم هستن 

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ کدومو نمیشناسم    آخه معروف نیستن اصلا

منم نمیشناسم اصلا با اینکه خودم خیلی دنبال دکتر گشتم و پرس و جو کردم ولی اینا ها رو نمیشناسم 

من برای اینکه جراحی بینی انجام بدم خیلی دنبال دکتر گشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر لیلا ملکی و جراحی کردم و الان خداروشکر راضیم دقیقا فرم بینی من همون شکلی شده که خودم دوست دارم 

من بینی گوشتی داشتم یه بار پیش یه پزشکی عمل کردم که اصلا راضی نبودم، اسمشونم نمی خوام ببرم، واقعا افتضاح شده بود، درسته بینی گوشتی عمل سختیه ولی من متاسفانه ناآگاهنه و بدون جست و جو رفتم پیش یه دکتر بی تجربه به خاطر قیمت پایین و نتیجه ش افتضاح شد. برای ترمیم بینی کلی جست و جو کردم و آخرش رفتم پیش دکتر داریوش نادری که دوستم هم پیش ایشون عمل ترمیم انجام داده بود. عااالیییی شده الانو 1 سال گذشته و اصن فک نمی کردم بینیم بعد دو بار عمل کردن همچین فرم خوبی پیدا کنه

عزیزم من دکتر شیرازی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه من خودم برای انجام جراحی بینی رفتم پیش ایشون و خداروشکر الان که چندماه از جراحیم میگذره راضیم چون هم مشکل ظاهری و غیرقرینگی بینی ام برطرف شد و هم اینکه مشکل تنفسی که داشتم برطرف شد 

به نظر من عزیزم پیش چند تا دکتر برو مشورت کن خیالت راحت بشه بعد برو جراحی کن تا مشکل دوست من بعدش خدایی نکرده مشکلی برات پیش نیاد.

من یه بار پیش یه پزشکی عمل بینی انجام داده بودم اونم نه به خاطر زیبایی، به خاطر انحراف بینی. نه تنها انحراف و مشکل تنفسیم برطرف نشد، بلکه شکل ظاهری بینیم هم داغون شد! من افسرده شده بودم، کلی رفتیم برای شکایت اینور و اونور ولی نتیجه نگرفتیم. آخرش به خاطر همین مشکل تنفسیم مجبور بودم دوباره بینیمو عمل کنم ولی مساله این بود که واقعا می ترسیدم دوباره برم برای عمل! اما مجبور بودم خب، بالاخره با کلی تحقیق و پرس و جو و دوست و آشنا تصمیم گرفتم برم پبش دکتر نصیبه رستمی. تقریبا 2 ماهی هست که بینیمو عمل کردم و با اینکه هنوز کامل خوب نشده ولی می تونم به صراحت بگم خیلییی بهبود پیدا کرده وضعیت تنفسیم، ظاهر بینیمم درسته شاید مثل بینی طبیعی خودم نباشه، ولی خیلی خوب و طبیعی عمل کردن با توجه به عملی که پزشک اول برام انجام دادن. واقعا ممنونم ازشون

سلام عزیزم من جراحی بینیمو یکسال پیش رفتم پیش دکتر نصیبه رستمی انجام دادم

خیلی طبیعی و بدون نقص بینیمو جراحی کرد واقعا راضی بودم

حتی چندتا از دوستامم رفتن اونجا واسه بینیشون خیلی راضی بودن