2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3686 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بینیم خیلی پهن بود ولی همیشه می ترسیدم عمل کنم، چون خیلی از بینی های گوشتی شکلشون غیر طبیعی میشد ولی اتفاقی داشتم یه بار همین جوری نمونه کارارو میدیدم و چند تا نمونه کار دیدم از دکتر شهریار حدادی! اول فک کردم فتوشاپ کردن ولی دیگه نمیشه که همش فتوشاپ باشه که   
الان یک ساله گذشته از عمل بینیم و من خیلی راضیم

من بینیم قوز داشت و البته خیلیم قوزش از نظر بقیه مشخص نبود ولی من خیلی دلم میخواست عمل کنم، یعنی چند سالی بود و وقتی تصمیم گرفتم عمل کنم کرونا اومد و نتونستم عمل کنم، من تو اصفهان زندگی می کنم و دکترمم دیگه کار نمیکرد، دیگه منم بی خیال شدم تا  اینکه بعد از پاندمی سوم باز هی دچار وسواس فکری بودم که تو این اوضاع عمل کنم یا نه، یه جایی رو پیدا کردم که مشاوره آنلاین داشتم و خیلی هم سیستمشون جالب بود و خوشم اومد تصمیم گرفتم با یکی از جراح بینی هاشون که تو اصفهان هم بود مشاوره داشته باشم، اسم سامانه ماوراطب بود، دکتر کامران بابایی رو از لیستشون پیدا کردم و درباره تمام دغدغه هام به خصوص تو شرایط کرونایی باهاشون مشورت کردم و انقدر خوب بود مشاوره شون که دیگه تصمیم گرفتم ماه بعد با ایشون عمل کنم بینیمو، الان این همه میگذره و من خیلی راضی هستم از اینکه اول از همه مشاوره آنلاین داشتم باهاشون و بعدشم که با ایشون عمل کردم

عمل بینی خیلی مهمه که پیش کدوم دکتر بری

گول تبلیغایی که بقیه میکنن رو نخورید اول نمونه کارهاشونو ببینید پرس و جو کنید بعد

من جراحی بینی کردم پیش دکتر محسن اسدی خیلی راضی بودم اگر کسی سوالی داشت بپرسه راهنماییش میکنم

من بینیم خیلی فرمش بد بود انحراف داشت

خیلی دوست داشتم عمل کنم ولی به هر دکتریم اعتماد نداشتم

یه مدتی دکتر محسن اسدی رو نمونه کاراشو زیر نظر گرفتم دیدم خیلی همه ازش تعریف میکنن و کارش خوبه دیگه دلو زدم به دریا و رفتم اونجا جراحی بینی انجام دادم الانم خیلی خیلی از حالتش راضیم اگر خواستید بگید عکسشو بفرستم

من هیچکدومو که میگید نمیشناسم ولی خودم پیش دکتر علی اکبر عطایی عمل بینی انجام دادم خیلی راضی ام خیلی دکتر خوبین واقعا کارشون خیلی حرفه ایه 

من خیلی تحقیق کردم تا ایشونو انتخاب کردم 

نمونه کارهاشون خیلی خوبه واقعا من حتی نمونه کارهاشونو از نزدیک دیدم عالین