2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 40 پست

قانون کائنات بومرنگه!!!نفرین کردن انرژی منفی ایه ک بیشترش ب خودتون برمیگرده.برای خدا تعیین تکلیف نکنید مطمئن باش اگه حقی ازت ضایع کرده خدا جوابشو میده.اگه عدالت خدا نبود سنگ رو سنگ بند نمیشد دیر و زود داره سوخت و سوز نداره بسپار ب خدا ک قدرتش نامحدوده شما بنده ای محدودی ...

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین نکن  بسپار به خدا  نفرین برمیگرده به خود آدم

بخدا دلم میسوزه.اگه اون کارم نکنم میترکم.

شماجای من نبودید سه روز حتی نتونستم یه لقمه غذت بخورم .از سرکار میرفتم بیمارستان سرم میزدم برمیگشتم خونه

نفرین نکن بار منفی داره برمیگرده سمت خودتت فقد واگذارش کن به اون بالایی منم همین کارو کردم درک میکنم ...

نفرین یعنی واگذارکردن ب خدا دیگه.یعنی یکی ک ازمن بالاتر و قدرتمندتره طرفش بشه. چون من نتونستم ولی اون میتونه حق منو بگیره ازش.حالا هرجور ک خودش صلاح میدونه

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤
زندگی مو ازم گرفت 6 ماه دم گوشم خوند دوستت دارم.منی که به هیچ کس رو نمیدادم.به هیچ پسری تا حالا نگا ...

اخی عزیزم نامرد تر از اون  ،،،،،دوستت بوده ک باهاش جور شده مطمین باش تقاصشو پس میده حالا از هرطریقی شده چون بهم ثابت شده وقتی واقعا دل بشکنه ونفرین کنی حتما میگیره 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من و دوستم هم دانشگاهی هم خوابگاهی هم اتاقی والان همکاریم.نتونستم تحمل کنم الان یه مدته باهاش قطع ار ...

بمیرم برات خدا لعنتش کنهههه....

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
نفرین یعنی واگذارکردن ب خدا دیگه.یعنی یکی ک ازمن بالاتر و قدرتمندتره طرفش بشه. چون من نتونستم ولی او ...

نه فرق داره کلماتی که ما میگیم ارتعاش دارن اگه بار. منفی داشته باشن بر. میگرده 

😊
بخدا دلم میسوزه.اگه اون کارم نکنم میترکم. شماجای من نبودید سه روز حتی نتونستم یه لقمه غذت بخورم .از ...

لیاقت تورو‌نداشته 

تو خودتو اذیت کنی که چیزی درست نمیشه 

بهش فک نکن انگار این ۲ تا تو زندگیت نبودن 

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

[QUOTE=107157842]نه فرق داره کلماتی که ما میگیم ارتعاش دارن اگه بار. منفی داشته باشن بر. میگرده [/QUOTیه سال تموم کارم شد گریه شب و روزم یکی بود بیچاره خواهرم.من مادرم فوت شده.اینقد که حالم بدبود یه شب خواهرم خواب دیده بود مادرم براش روسری مشکی آورده و دقیقا زمانی بود که من از شدت غصه قلبم درد میکرد.همیشه میگم اونی که باعث شده مادر من اون دنیا چشمش گریون بشه بخاطر من جلو چشم مادرش پرپر بزنه

من و دوستم هم دانشگاهی هم خوابگاهی هم اتاقی والان همکاریم.نتونستم تحمل کنم الان یه مدته باهاش قطع ار ...

ولی عزیزم امشب اینی ک میگم یادت باشه انشالله هروقت متاهل بشی مطمین باش حتما باخودت میگی خوب شد بافلانی ازدواج نکردم ،اون واقعا قسمتت نبوده لیاقتت نداشته دیدم خیلیا کلی نذر ونیاز میکنن ولی قسمت نمیشه باهم‌ازدواج کنن وقتی متاهل میشن تازه میفهمن واقعا طرف لیاقتشو نداشته

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊