باران6984 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 217 عنوان نفرین 760 بازدید | 40 پست اینقد دلم شکسته که شب و روز نفرینش میکنم.یعنی کی تاوان میده؟؟خدایا کاری کن ذلیل شدنش رو ببینم.بیاد اون روزی که داره تقاص میده و جلو چشم خانوادش آب بشه همون طوری که من ذره ذره آب شدم.اگه ببینم روزی ذلیل شدنش رو شیرینی پخش میکنم 1398/07/13 | 02:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 چیشده 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
mghazali عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 نفرین نکن بسپار به خدا نفرین برمیگرده به خود آدم بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23069 نفرین نکن هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
nanadelangiz عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 ایشالا.منم یکی دلمو سوزونده و منتظره زندگیم بپاشه از هم. نفرینش میکنم والا. ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
باران6984 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 217 چیشده زندگی مو ازم گرفت 6 ماه دم گوشم خوند دوستت دارم.منی که به هیچ کس رو نمیدادم.به هیچ پسری تا حالا نگا نکرده بودم بهش اعتماد کردم.تا انتقالیش جور شد زد زیر همه چی و با دوستت صمیمی من ازدواج کرد.اتیش گرفتم بخدا
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12713 من یکیو نفرین کردم موقعی ک دلم شکسته بود وقتی بعدچندسال فهمیدم چه بلاهایی سرش اومده حتی دل خودم بیشترازهمه براش سوخت بخشیدمش همش به خوابم میومد ک اشتی میکنیم درصورتی ک قهر بودم بعداز چندین سال ک بخشیدمش بهش پیام دادم ک بخشیدمش الانم اززندگی اش راضی هستش فعلا البته (دختر بود ) امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
پرستشدل عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20797 نفرین نکن بار منفی داره برمیگرده سمت خودتت فقد واگذارش کن به اون بالایی منم همین کارو کردم درک میکنم حالتو لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 زندگی مو ازم گرفت 6 ماه دم گوشم خوند دوستت دارم.منی که به هیچ کس رو نمیدادم.به هیچ پسری تا حالا نگا ... وایییی بمیرم برااات ......خبری ازش نداری 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
nanadelangiz عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 زندگی مو ازم گرفت 6 ماه دم گوشم خوند دوستت دارم.منی که به هیچ کس رو نمیدادم.به هیچ پسری تا حالا نگا ... نااااامرد.هم دوستت هم این اقا.خیر نمیبینن شک نکن. چون چشمت دنبالشه ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤