اینقد دلم شکسته که شب و روز نفرینش میکنم.یعنی کی تاوان میده؟؟خدایا کاری کن ذلیل شدنش رو ببینم.بیاد اون روزی که داره تقاص میده و جلو چشم خانوادش آب بشه همون طوری که من ذره ذره آب شدم.
نفرین نکن چون اگه حق باشه میگیره و امواج منفی شم زندگی تو رو. میلرزونه و اگه حق نباشه کلا بر میگرده به خودت و. بیچاره میشی پس یه کاری کن واگذار. کن به خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نفرین نکن بار منفی داره برمیگرده سمت خودتت فقد واگذارش کن به اون بالایی منم همین کارو کردم درک میکنم ...
نفرین یعنی واگذارکردن ب خدا دیگه.یعنی یکی ک ازمن بالاتر و قدرتمندتره طرفش بشه. چون من نتونستم ولی اون میتونه حق منو بگیره ازش.حالا هرجور ک خودش صلاح میدونه
زندگی مو ازم گرفت 6 ماه دم گوشم خوند دوستت دارم.منی که به هیچ کس رو نمیدادم.به هیچ پسری تا حالا نگا ...
اخی عزیزم نامرد تر از اون ،،،،،دوستت بوده ک باهاش جور شده مطمین باش تقاصشو پس میده حالا از هرطریقی شده چون بهم ثابت شده وقتی واقعا دل بشکنه ونفرین کنی حتما میگیره
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
[QUOTE=107157842]نه فرق داره کلماتی که ما میگیم ارتعاش دارن اگه بار. منفی داشته باشن بر. میگرده [/QUOTیه سال تموم کارم شد گریه شب و روزم یکی بود بیچاره خواهرم.من مادرم فوت شده.اینقد که حالم بدبود یه شب خواهرم خواب دیده بود مادرم براش روسری مشکی آورده و دقیقا زمانی بود که من از شدت غصه قلبم درد میکرد.همیشه میگم اونی که باعث شده مادر من اون دنیا چشمش گریون بشه بخاطر من جلو چشم مادرش پرپر بزنه