2777
2789
عنوان

پدر شوهره...

913 بازدید | 41 پست

بچه ها من رابطم خوب بود با خانواده همسرم تا اینکه بخاطر دخالتای و انتظارات بیجای پدرشوهرم برای اولین بار من جواب دادم به پدرشوهرم بعد الان با من قهر کرده تو مهمونیا تو خونشون محل سگ نمیده به من کلا..باهاش دس میدم روشو میکنه اونور یه اداهایی که نگو بعد خیلی خیلی به من برخورده به مادرشوهرم گفتم نمیام دیگه خونتون خیلی راحت گف هرجور صلاح بدونید..به مامانمینا نگفتم که بامن اینجوری میکنن الان هی میپرسه چرا نمیری چیزی شده منم طفره میرم هی شوهرم میگه اونا بد میکنن تو بچگی میکنی و ازین حرفا خیلی اعصابم خورده بنظرتون چیکار کنم عاقلانه تره؟برم یا نرم یا چیکار کنم اعصابم از بی محلی بیخود که باعث قطع رابطه اس خیلی خورده غرورمم اجازه رفتن نمیده

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه بار کوتاه بیا ب خاطر زندگیت..اونا بزرگترن

ی نگاهی هم ب امضات بنداز

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

برو اما منت نکش

اصلا محل نزار

به شوهرت هم بگو فقط بخاطر تو میام 

اینجوری هم شوهرت طرفت رو میگیره هم بهانه دست کسی نمیدی

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
مگه چی گفتی؟ 

من افتضاح مریض بودم شوهرمم قراربود بره شیفت شب بعد میدید من مریضم باید منو ببره دکتر به شوهرم میگف ولش کن منو ببره مراسم ختم پدره راننده فلان شرکت منم گفتم نمیشه من واقعا باید. برم دکتر بعدشم شیفته از اونروز قهره

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
ببین اگر شوهرت احترامت رو داره و ازش راضی هستی و میبینی خوشحالتره که شما بری اونجا به نظرم واسه احتر ...

شوهرم خودش راضی از خانوادش نیس براش مهم نیس نرفتنم ولی اونا فک میکنن من پسرشونو نمیذارم بره درحالیکه خودش دوس نداره برع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز