2777
2789
عنوان

پدر شوهره...

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 41 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حالا نمیدونم این تجربه به دردت میخوره یا نه من یه بار پدرشوهرم ناراحت شده بودن و سرسنگین و بی محلی ...

کلا با شوهرم قرار گذاشتیم از پدر و مادر هم ناراحت نشیم 

خیلی سخت نگیریم و به خاطر خدا تحمل کنیم

البته هر دومون همینه

منم بالاخره ممکنه خانوادم همسرمو ناراحت کنن

دو طرفه س

ولی سایر اعضا نه

برا خودمون یه شخصیتی داریم که کسی نتونه پایینش بیاره

با مدارا و مهربونی و گذشت خودت رو عزیز میکنی 

مقابله به مثل رو که همه بلدن

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

جاری من باخانواده شوهرم بحثش شد خودم 6 ماهه عقدم، به پدرشوهرم گفت دیگه نمیام خونتون پدرشوهرم بهش گفت هرجورصلاحته و خودت بهتر میدونی  ازخداش بود جاریم دیگه نره خونشون خواستیم واسطه بشیم آشتی کنن پدرشوهرم راضی نشد الان هم فقط برادرشوهرم تنها میره خونه خانوادش سرمیزنه

شوهرم خودش راضی از خانوادش نیس براش مهم نیس نرفتنم ولی اونا فک میکنن من پسرشونو نمیذارم بره درحالیکه ...

به نظرم کاملا قطع رابطه نکن ماهی یه بار یا دوماه یه بار برو سربزن ولی هیچ وقت کات نکن فردا خدای نکرده اتفاقی براشون افتاد پشیمون میشی چرا قهربودی از پدرشوهرت هم عذرخواهی کن شخصیت وبزرگی خودت نشون میدی

کلا با شوهرم قرار گذاشتیم از پدر و مادر هم ناراحت نشیم  خیلی سخت نگیریم و به خاطر خدا تحمل کنی ...

خیلی خیلی خوبه این اخلاقتون من خیلی زود عصبی میشم زود تصمیم میگیرم خیلی اشتباه میکنم 

الان یه مدت بعد بخاطر حرف مردم مطمعنم زنگ میزنه مادرشوهرم که بیاین اون موقع میرم پس

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
جاری من باخانواده شوهرم بحثش شد خودم 6 ماهه عقدم، به پدرشوهرم گفت دیگه نمیام خونتون پدرشوهرم بهش گفت ...

ای وای عین ما شدن که

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
به نظرم کاملا قطع رابطه نکن ماهی یه بار یا دوماه یه بار برو سربزن ولی هیچ وقت کات نکن فردا خدای نکرد ...

راس میگی اشتباه کردم😔

خیلی خیلی خوبه این اخلاقتون من خیلی زود عصبی میشم زود تصمیم میگیرم خیلی اشتباه میکنم  الان یه ...

ممنون محبت دارین🌹

با تمرین میتونید اینجوری بشید

مهارت‌های کنترل خشم رو یاد بگیرین

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
استارترجان، امیدوارم مشکلت برطرف شده باشه عزیزم. دلم هواتو کرد. 

فدات بشم عزیزم من رفتم دوباره خونشون الان هرهفته مرتب میریم من فقط بلند سلام میدم دیگه نمیرم باهاش دس بدم که روشو کنه اونور میریم‌میایم ولی اصلا محل نمیدیم به همدیگه..خدااخرعاقبتمونو خیر کنه قربونت برم تو چقدر مهریونی بااینکه نمیشناسمت ولی انرژی مثبت میدی بهم 

فدات بشم عزیزم من رفتم دوباره خونشون الان هرهفته مرتب میریم من فقط بلند سلام میدم دیگه نمیرم باهاش د ...

قربونت عزیزم. دل به دل راه داره. انشاالله همیشه دلت شاد باشه و لبت پرخنده. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد