2777
2789
عنوان

پدر شوهره...

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 41 پست
۵۶شالشه 

والا جوابشو دادی قهر کرده خیلی خوبه

پدرشوهر من فازش معلوم نی

یدفه میخنده و گرم میگیره

یدفه جواب سلامتم نمیده کسخوله

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
من افتضاح مریض بودم شوهرمم قراربود بره شیفت شب بعد میدید من مریضم باید منو ببره دکتر به شوهرم میگف و ...

تعیین تکلیف کردی برای بزرگترت

پدر خودتم بود نمیذاشتی ببره ختم

ختم که همیشگی نیست

کارت خیلی بد بوده باید از پدرشوهرت معذرت خواهی کنی

بگو پدرجون اون روز من خیلی حالم بد بود و ال و بل 

ای کاش اول شمارو می‌بردیم ختم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شما نری یعنی همسرت تنها نمیره؟؟ 

نه نمیره میگه من بخاطر تو میرفتم کلا ادم بی احساسیه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
والا جوابشو دادی قهر کرده خیلی خوبه پدرشوهر من فازش معلوم نی یدفه میخنده و گرم میگیره یدفه جواب س ...

😂😂 من اصلا تاب بی محلی ندارم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
تعیین تکلیف کردی برای بزرگترت پدر خودتم بود نمیذاشتی ببره ختم ختم که همیشگی نیست کارت خیلی بد بود ...

اصلا ختم واحبی نبود بعد پدرشوهرم علیل نیس که ماشین دارن مادرشوهرم خواهرشوهرم همه بیکار بودن میتونستن ببرنش بعدشم پدرمن انقد باشعوره که هیچوقت همچین انتظارایی نداره 

کلا هرچی پدرشوهرم گفته هرجا هروقت ما بردیمش وظیفمون بوده ولی اون دفعه من داستم میمردم گف ولش کن ینی چی این حرف؟

اصلا ختم واحبی نبود بعد پدرشوهرم علیل نیس که ماشین دارن مادرشوهرم خواهرشوهرم همه بیکار بودن میتونستن ...

من فکر کردم ماشین نداره یا نمیتونه رانندگی کنه

بالاخره بزرگتر یه درخواستی از پسرش بکنه توقع داره دیگه

ناراحت میشن

شما که شوهرت پشتیبانته بدون شما هم نمیره پیش پدرمادرت دیگه غصه چیو میخوری؟ 

اینقدر نرید تا بهتون زنگ بزنن البته شاید هرگز زنگ نزدند و شما بعد از یه مدت مجبور میشی برای مناسبتا خودت باز دوباره بری

ما که چند بار این دلخوری ها پیش اومد  هر چی ما نرفتیم اصلا براشون مهم نبود  انگار از خدا ...

فک کنم عاقتب منم مثل شما میشه😂

ولی خیلی سخته شما شوهرت چطوره؟مال من تکلیفش مشخص نیست یروز سمت منه یروز نیس

فک کنم عاقتب منم مثل شما میشه😂 ولی خیلی سخته شما شوهرت چطوره؟مال من تکلیفش مشخص نیست یروز سمت منه ...

شوهر من با من نیست اگه من نرم خودش تنها میره

میگه اونا پدرمادرن باید باهاشون سازش کنیم 

میخواد همیشه جنجال نشه وگرنه قطع رابطه که کاری نداره منم نمیخوام قطع رابطه کنیم وگرنه سه سوته میتونیم هم خودم هم شوهرم به کل قطع کنیم ولی چه کنیم ما نمیتونیم از اون آدماش نیستیم وجدانمون قبول نمیکنه 

وگرنه بارها شوهرم گفته میخوای قطع رابطه کنیم به کل دورشون خط بکشم ولی دوماه بعد نگی برو برو ها

من افتضاح مریض بودم شوهرمم قراربود بره شیفت شب بعد میدید من مریضم باید منو ببره دکتر به شوهرم میگف و ...

خب مریضی واجب تر از مراسم ختمه دیگه،خودش می رفت خب،پیر هم که نیس نتونه از پس کاراش بربیاد

اصلا ختم واحبی نبود بعد پدرشوهرم علیل نیس که ماشین دارن مادرشوهرم خواهرشوهرم همه بیکار بودن میتونستن ...

ولش کن عزیزم،تو اینجا خیلی هم درست رفتار کردی،برات مهم نباشه،چه انتظاراتی دارن از دختر مردم

حالا نمیدونم این تجربه به دردت میخوره یا نه

من یه بار پدرشوهرم ناراحت شده بودن و سرسنگین و بی محلی

البته من کاری نکرده بودم از خانواده م ناراحت بودن

بعد من یه مدت رفتار عادی قبلیمو حفظ کردم با اینکه خیلی برام سخت بود

ولی غرورم رو زیر پا گذاشتم کم کم خوب شدن

به نظرم برای یه مرد 56 ساله اشکال نداره غرورت رو بشکنی

نمیگم گرم بگیر ولی برو و سعی کن رابطه رو به سابق برگردونی

من اگه یکی همسن و سالای خودم باشه این کار رو نمیکنم ولی بالاخره بزرگتر فرق میکنه

در کل هم سیاست داشتن یه جاهایی خوبه

یادگرفتم هرچی میخوام بگم بهشون اول به شوهرم بگم اون بهشون بگه

چون واقعا از حرف بچه خودشون ناراحت نمیشن ولی اگه همونو عروس بگه قهر میکنن

دیگه کم کم دستت میاد

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی