بستگی ب موقعیت مالی و حمایت خانواده و فرهنگ شهرتون داره .من بعد طلاق همسراولم فقط خودمو داشتم.الان با همسر فعلیم خیلی مشکل دارم ولی تو زمان طلاقم خیلی بیشتر اذیت بودم از همه جوانب تا الان ک با شوهرم هستم
بستگی داره از دست کی خلاص بشی تو فامیل ما که زنه از شوهرش طلاق گرفت مرده یه انگل بد اخلاق و غیرتی بدجور بود الان زنه با یه وکیل ازدواج کرده دو تا هم بچه داره خوش و خرم داره زندگی میکنه ولی اگه خونه اون مردک میموند الان یه زن افسرده چروک شده بود، خیلی براش خوشحالم
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
[QUOTE=107079893]بستگی داره از دست کی خلاص بشی تو فامیل ما که زنه از شوهرش طلاق گرفت مرده یه انگل بد ...
خیلی بد دل بود غیرتی افراطی بود مثلا خانومش حق نداشت یه عکس خانوادگی بندازه یا یه بار دامادشون که جای پدر خانومش بود سر سفره گفت عروس خانوم بفرما خورشت بکش شوهرش دعوا راه انداخت که فلانی به زنم نظر داره اصلا یه اوضاعی بوداا خانومشم فوق العاده متین و باحجب بود خداییش حقش این طور حرفا نبود
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱