2777
2789

از خوبی هاو بدی های طلاق بگین برام

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

من ک خیلی حالم بده،گاهی وقتا پشیمون میشم.گاهیی هم میگم بهترین تصمیم رو گرفتم.

ولی از اینده مبهمم میترسم.برام دعا کنید

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بود عالی بهترین روزای عمرم همون بعد جدایی بود

حدی،الان زندگیت چطوره.

با کی زندگی میکنی درامد داری 

منم اومدم بدونم واس چی میخای جدا شی ؟ 

واس اغتیاد،دست بزن.شکاک.توهمی،خسیس،زندگی با پدر شوهر

بستگی ب موقعیت مالی و حمایت خانواده و فرهنگ شهرتون داره .من بعد طلاق همسراولم فقط خودمو داشتم.الان با همسر فعلیم خیلی مشکل دارم ولی تو زمان طلاقم خیلی بیشتر اذیت بودم از همه جوانب تا الان ک با شوهرم هستم

حدی،الان زندگیت چطوره. با کی زندگی میکنی درامد داری 

به خدا بعد طلاق عالی بود برام

رفتم دانشگاهو درسمو تموم کردم و با دوستام خوش بودم

واقعا بهترین روزای عمرم بود

الانم ازدواج کردمو یه بچه هم دارم از شوهرمو زندگیمم خیلی راضیم

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍

بستگی داره از دست کی خلاص بشی تو فامیل ما که زنه از شوهرش طلاق گرفت مرده یه انگل بد اخلاق و غیرتی بدجور بود الان زنه با یه وکیل ازدواج کرده دو تا هم بچه داره خوش و خرم داره زندگی میکنه ولی اگه خونه اون مردک میموند الان یه زن افسرده چروک شده بود، خیلی براش خوشحالم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

تو تاپیک یکی مونده به آخر من هست راجب یکی از فامیلا برو بخون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
[QUOTE=107079893]بستگی داره از دست کی خلاص بشی تو فامیل ما که زنه از شوهرش طلاق گرفت مرده یه انگل بد ...

خیلی بد دل بود غیرتی افراطی بود مثلا خانومش حق نداشت یه عکس خانوادگی بندازه یا یه بار دامادشون که جای پدر خانومش بود سر سفره گفت عروس خانوم بفرما خورشت بکش شوهرش دعوا راه انداخت که فلانی به زنم نظر داره اصلا یه اوضاعی بوداا خانومشم فوق العاده متین و باحجب بود خداییش حقش این طور حرفا نبود 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱