2777
2789
عنوان

شوهرتون میان خونه چیکار میکنید؟

2016 بازدید | 40 پست

الان یه تاپیک برا بدرقه شوهر دیدم. من شوهرم که بخواد بیاد تا قبلش همه کارامو کردم. میرم رو مبل میشینم با گوشیمم تو اینترنت صدای ماشین و دزدگیر که اومد گوشیو پرت میکنم میرم اشپزخونه. دلم نمیخواد فکر کنه از صبح تو گوشیم بودم. 🤣🤣🤣🤣🤣بعد ناهارو میارم یادم میره گوشی بیچارمو کجا پرت کردم😅😅😅😅😅😅شما چطور؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه قبل اینکه شوهرم میخاد بیاد خونمون تو اینه ام دارم ارایش میکنم عقدیم هنوز بیچاره دم در میمونه تا برم درو باز کنم

ای کاش من ،همه بودم !!با همه زبان ها، تو را صدا میزدم(خـــدا)👉💝 

منم تا قبل اینکه شوهرم بیاد همه کارامو میکنم غروب میاد اونموقع غذا میخوریم دیگ شب کار نمیکنم میشینیم حرف میزنیم چایی و میوه میخوریم

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
لطفا بی تربیتی نگید خواهش میکنم.😐😐😐😐😐

هیچی دیگه پس من حرفی ندارم تاپیک و ترک میکنم🚶🚶🚶🚶

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
منم عین تو ام بیشتر جلو اون کار میکنم بگه چه خانوووم کاری دارم😂😂😂

اره من چون کلا سعی میکنم ترو تمیز باشه خونم‌ کارامو جلو چشم شوهرم انجام میدم مثلا اتو کردن جارو زدن. شستن ظرفا. بچه رو میدم بهش که نگه داره هی میگه عجب صبری داری من نمیتونم.

من موقع اومدن شوهرم ک میشه میرم جلو ایفون هی دکمه رو میزنم ک ببینم کی میاد وقتی که اومد تا خواست کلیدو بندازه من دروبراش باز میکنم..در ورودی هم براش باز میکنم سلام و دست و خسته نباشید با لبخند و بعد ناهار

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..