2777
2789
عنوان

شوهرتون میان خونه چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 40 پست

شوهرم که میاد اگه قهرنباشیم سلام اینا ، گاهی از دور گاه نزدیک 

بعدم هرکی میره تو گوشیش

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شوهرم که میاد اگه قهرنباشیم سلام اینا ، گاهی از دور گاه نزدیک  بعدم هرکی میره تو گوشیش

ما قانون داریم گوشی تو خونه تعطیله فقط یه ساعت یا نیم ساعت من از اینستا جوک میخونم میخندیم یا من دستم بند باشه شوهرم میخونه باهم ریسه میریم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر شوهر من از خودمم تمیزتره هیچ اذیتی نداره یه بار بدنش بو نداده دهنش همیشه دهن شویه کرده مسوا ...

چه عالی

ازدواجتون سنتی بود یاچطور؟

ازکجا همو یافتید؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ما قانون داریم گوشی تو خونه تعطیله فقط یه ساعت یا نیم ساعت من از اینستا جوک میخونم میخندیم یا من دست ...

ما جز گوشی کاری نداریم انجام بدیم باهم. چون وای فای هم چندماهه قطعه و فیلمم نمیشه باهم ببینیم.

چه عالی ازدواجتون سنتی بود یاچطور؟ ازکجا همو یافتید؟

دوست بودیم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ما جز گوشی کاری نداریم انجام بدیم باهم. چون وای فای هم چندماهه قطعه و فیلمم نمیشه باهم ببینیم.

ماهواره ندارین؟فیلمای هالیوود پخش میکنه ک

ماهواره ندارین؟فیلمای هالیوود پخش میکنه ک

نداریم، اهلش نیستیم. خونه ما کافی نته، هرکی تو گوشی خودشه بیشتر تایم،متاسفانه

واقعا برام مهم نیس چطور فکر کنه به خودم ربط داره وقتمو چطور بگذرونم معمولا وقتی میاد من تو گوشی ام ن ...

نظرتو قبول دارم 

اما کارای خونه گاهی به چشم مردا نمیاد 

فکر میکنن بخورو بخوابه

نداریم، اهلش نیستیم. خونه ما کافی نته، هرکی تو گوشی خودشه بیشتر تایم،متاسفانه

اهل فیلم نیستین؟خب ایکس باکس داریم ما دوتایی بازی میکنیم حالشم بیشتره شما هم اگه ندارین بخرین قیمتی هم نداره فک نکنم بیشتر از ۵تومن باشه

نظرتو قبول دارم  اما کارای خونه گاهی به چشم مردا نمیاد    فکر میکنن بخورو بخوابه

اخیرا جارو کردن و میدم خودش انجام بده فهمیده چه کار سختیه. همش میپیچونه زیر مبلها و لای درز فرشها رو جارو نمیکنه ولی من قبلش همه چیو هل میدم اینور اونور که آشغالاش معلوم بشه مجبور بشه جارو کنه. تازه آخرش میگم جارو رو بذاره خودم تکمیل میکنم. همونم انجام بده خوبه حداقل متوجه شده کار خونه چیز کمی نیست. یا ظرف که میشوره کل کابینت رو آب برمیداره در واقع فقط زحمت منو زیاد میکنه ولی همونم انجام بده بهتره تا اصلا هیچکار نکنه.

اخیرا جارو کردن و میدم خودش انجام بده فهمیده چه کار سختیه. همش میپیچونه زیر مبلها و لای درز فرشها رو ...

ولی من دلم واسه بعضی از مردا میسوزه

خدایش از صبح تا شب همش کار اخرشم پولا تو جیب خانما 

زوره😅😂