2777
2789
عنوان

مهدكودك واسه بچه ٤ سال و نيم

148 بازدید | 20 پست

پسرم ٤ سال و نيمشه نيمه اول

از اول مهر گذاشتمش مهدكودك صبح ها ساعت ٨ تا ١٢ 

خوبه همه چي اما يه مشكلي كه هست اينه كه دستشويي بزرگشو نميگه اونجا اون روز دستشويي كرده بود تو شلوارش طفلي بچم كلي خجالت كشيده بود  تو خونه هم دير ميگه كه به ذره ميماله به شورتش اما اونجا اصلا نگفته بود جيشش هم دير ميگه به مرز ريختن كه ميرسه ميگه نميدونم چيكار كنم دستشويي بزرگشم فقط صبحاست يه بار هم دستشويي بزرگشو گفته بود يكي برده بودش بعد بهش گفته بود من اب ميگيرم خودت باسنتو بشور اخه بچه اين سني كه نميتونه خودشو بشوره تو خونه جيششو خودش ميره ميشوره اما اون يكي و نه 

مهد و هم خيلي دوست داره شما بچتون تو اين سن بود مهد ميذاشتين؟ دستشويي بزرگشو چيكار ميكردين؟

تو رو خدا نذارش مهد خواهش میکنم پیش خودت نگهش دار بچه زیر 7 سا ل نباید از خانواده دور بشه بعدها اثرات مخربشو میبینی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش کارگاه های مادر و کودک که پیش هم باشین بازی هم کنه با بچه ها

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
تو رو خدا نذارش مهد خواهش میکنم پیش خودت نگهش دار بچه زیر 7 سا ل نباید از خانواده دور بشه بعدها اثرا ...

عزيزم پسر من نيمه اول مهر سال بعد بايد بره پيش دبستاني يعني تو پنج سال و نيمگي انسال نذارم اون و چيكار كنم

ببرش کارگاه های مادر و کودک که پیش هم باشین بازی هم کنه با بچه ها

اره اينم خوبه كاش خودم عقلم ميرسيد كلي هزينه كردم براش ١٠٠ تومن پول كتاب گرفتن ازم شهريه اين يه ماهشم دادم

عزيزم پسر من نيمه اول مهر سال بعد بايد بره پيش دبستاني يعني تو پنج سال و نيمگي انسال نذارم اون و چيك ...

منم الان سال بعد تو ام

متأسفانه نظام اموزشی ایراد داره این طفلی ها سال بعد مجبورن برن اما الان مجبور نیس بزار تا لحظه اخر پیشت باشه منم پارسال علی رغم اذییتایی که داشت واسم نذاشتم 

الانم رفتار مربیشو میبینم خودم. لعنت میکنم

اگه 6 ساله بود انقدر غصه نمیخوردم

مهدمناسبش نيست طفلي چقدرخجالت كشيده مقصرصددرصدشمايي بايدباهاش كارميكردي رديف كه بودميذاشتي مهد،ميدوني باروح وروان بچه چيكاركردي؟تابزرگسالي اين سوتي كه داده واسش عذاب آوره،،چه اصراريه الان مهدبذاري ؟١سال ديگه ميره پيش دبستاني ازالان خسته ميشه

مهد برای بالای سه سال خوبه . مگر اینکه تو خونه همبازی داشته باشه و شما هم حوصله و وقت کافی براش داشته باشین .اون مشکلی هم که گفتین حل میشه نگران نباشید .سعی کنید باهاش صحبت کنید و استرسشو کم کنید .بعدشم اشکال نداره اگه تو مهد کسی بدنشو نمیشوره .با همون آب پاک بشه کافیه .اتفاقا اینجوری بهتره که بچه بدونه کسی نباید به جای خصوصیش دست بزنه .میتونید به پسرتون بگید بعد شستشو خودشو با دستمال پاک کنه فقط .

من بچه اولم ۴ سالش بود گذاشتم مهد دستشویی بزرگش رو هر وقت داشت به خانومای خدماتی میگفت میبرند دستشویی و مشکلی هم نبود تا اینکه کم کم یاد گرفت و مستقل شد، مهد خیلی خوب و لاکچری هم بود اما همش مریض بودن بچه ها، چند روز میموند خونه خوب میشد تا میرفت مهد مریض میشد، دیگه الان درس عبرت شد واسم بچه دومم رو مهد هر چقدر خوب باشه نفرستم کلی کتاب و رنگ آمیزی و پازلو لگو واسش گرفتم توی خونه خودم واسش وقت میزارم تا سال دیگه به امید خدا بره پیش دبستانی 

اره اينم خوبه كاش خودم عقلم ميرسيد كلي هزينه كردم براش ١٠٠ تومن پول كتاب گرفتن ازم شهريه اين يه ماهش ...

فدای سرش جلو رر رو از هرجا بگیری منفعته این پول در برابر ضرر زیادی که بهش میزنه چیزس نیس

کتباشم خودت تو خونه باهاش کار کن