2777
2789

تورو خدا هرکی حس ششم قوی داره بهم بکه چقد دیگه باید منتظر بمونم تا حامله شم 

اصلا کی حامله میشم فقط تورو خدا راست بگین ن ک سرکارم بزارین 😢😢😩

بر انچه که باور دارید ایستادگی کنید خدا با ما ست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم قوی یا نه ولی حس میکنم زود ولی سعی کن یکم اصلا بهش فکر نکنی 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

چرا قسم ميدي ادم رو توي امپاس ميزاري

يه دوره درمان پزشكي رو بايد طي كني 

نزديك عيد مثل ماه اسفند و فروردين زماني كه مشغوليت ذهني فراوان هست خدا بهت دختر ميده

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝

یه مااااااه دیگهههههه😍😉 انشالله یه ماه دیگه از حالت تهوع و ویار و جنب و جوش دوقلوهات کلافه شی...😬😂😂😂

نترس بابا حامله ام میشی..مامان من یه زمانی اجاقش کور بوده بقول خودش...الان ما ۴تا خواهر برادریم😀

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
عزیزم برو تو پربازدیدا یه تاپیک هست با عنوان حس شیشمی ام بیاین اونجا سوالتو بپرس استارترشم اسمش دکت ...

گلم ازش پرسیدم ولی بعضی هارو سرکار گذاشته بود 

یه مااااااه دیگهههههه😍😉 انشالله یه ماه دیگه از حالت تهوع و ویار و جنب و جوش دوقلوهات کلافه شی...😬 ...

دکتر رفتم گفت فولیکول نداری خیلی داغونم