2777
2789
عنوان

تورو خدا یه حس ششمی قوی بیاد بگه ............

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 38 پست
چرا قسم ميدي ادم رو توي امپاس ميزاري يه دوره درمان پزشكي رو بايد طي كني  نزديك عيد مثل م ...

جدی میگی ؟؟؟خیلی خوشحال شدم ☺

اگه باردار بشم بهت خبرشو میدم 

بر انچه که باور دارید ایستادگی کنید خدا با ما ست  
طب اسلامی برو خیلیا جواب گرفتن اینهمه دارو شیمیایی مصرف نکنید

اخه بعضیا گفتن باید امپول اینا بزنم فکر نکنم طب اسلامی جوابی بگیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم قوی یا نه ولی حس میکنم زود ولی سعی کن یکم اصلا بهش فکر نکنی

بهش خیلی فکر نمیکنم حرفای اطرافیان اذیتم میکنه

میتونی بگی دختره یاپسر 

بهش خیلی فکر نمیکنم حرفای اطرافیان اذیتم میکنه میتونی بگی دختره یاپسر 

پسر و فکر نکن یکم ذهنت ازاد بذار 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خدا رو چه دیدی شایدم جواب داد.یه طب اسلامی برو حتما

خدا کنه این ماه حامله شم اگ نشدن دوباره میرم سنو اگه بازم فولیکول نداشتم میرم طب اسلامی ممنون گلم

دکتر رفتم گفت فولیکول نداری خیلی داغونم 

عزیزم در مقابل عظمت و بزرگی و معجزه  مشکل تو که مشکلی نیست...توکل کن بخدا..درضمن اینقد مراکز درمان ناباروری و امکانات درمانی زیاد شده که دیگه کمتر کسی هست که بخاد بچه دار نشه گلم...

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
پسر و فکر نکن یکم ذهنت ازاد بذار 

ممنونم ازت باشه حتما خودمو مشغول میکنم ازعصر شروع ب ورزش کردن میکنم سرگرم شم 

حس میکنم بچت شهریوری میشه یا دی ماه امسال یل سال دیگه

ممنونم ازت دوست گلم اخه همش تو ذهنم فکر میکنم ک هیچ وقت باردار نمیشم ولی الان با حرفاتون کلی انرژی مثبت گرفتم 😀😀😀😊

توهم حس ششمت قوی یعنی عید سال اینده 

تو زندگی خودم که قویه 

ماهی که خودم حامله شدم میدونستم

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
نی نی دخترمیشه یا پسر ؟؟

اینو نمیدونم  😅اما مال خودمو درست حدس زدم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
2790
2778
2791
2779
2792