2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 159 پست
من باشوهرم دوست بودم فقط پسرابیشتروقتاالکی قول میدن کارخوبی کرده دختره

هردو شون هم پسرا هم دخترا یه چیزایی میگن ک فقط و فقط حرفه👍

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
چکار میتونم بکنم.چ کاری از دستم برمیاد شما بگو.

من نمیدونم ولی شنیدم زنایی بودن ک شوهرشون اینطوری بوده توبایداونوعاشق خودت کنی حالا هرجوری ک روش تاثیرداره دیگه مردن اونانیازدارن ب عشق زنشون

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگی گلم خدا ب هردومون کمک کنه. من ک گفتم بیخیال باهاش فرار میکنم ولی آبروی خونواده م چی 

اخه باهاش فرارم ک بکنی حرومش هستی و اونم یه ادم افسرده و هیچی نداره ک بتونه زندگی برات درست کن ازین فکرا نکن

اخه باهاش فرارم ک بکنی حرومش هستی و اونم یه ادم افسرده و هیچی نداره ک بتونه زندگی برات درست کن ازین ...

اره عزیزم خودمم ب این فکرا بودم. سعی میکنم فراموشش کنم همین ک تا الان باهاش تماس نگرفتم خودش خیلی خوبه

من نمیدونم ولی شنیدم زنایی بودن ک شوهرشون اینطوری بوده توبایداونوعاشق خودت کنی حالا هرجوری ک روش تاث ...

از اولم عشقو وابستگی بین ما نبود یه بار اومد ایران بخاطر فشار خانوادش ک میگفتن زن بگیر زن گرفت همین. الانم دور ازمن براش مهم نیست.دوسم نداره بارها اینو گفته بهم.عاشقم نیست.منم دیگه عادت کردم باوبچم زندگیمونو میکنیم

از اولم عشقو وابستگی بین ما نبود یه بار اومد ایران بخاطر فشار خانوادش ک میگفتن زن بگیر زن گرفت همین. ...

اخه چجوری؟اون دوست نداره توک دوسش داری مگه نه؟توروخدابایه مشاورصحبت کن زندگیتوبساز اگرم فایده نداش حداقل خیالت راحته تلاشتوواسه زندگیت کردی

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
اخه چجوری؟اون دوست نداره توک دوسش داری مگه نه؟توروخدابایه مشاورصحبت کن زندگیتوبساز اگرم فایده نداش ح ...

صحبت کردم گفت میتونی طلاق بگیری.من نمیخام طلاق بگیرم.شوهرمم گفت پسرمو بزار طلاقت بگیر برو.اما من نمیخام جدا بشم

شما هم جای من بودی باهاش میرفتی  نمیدونی چه حرفایی بهم میزد که  من فکر میکردم من تنها عش ...

آهان چون فهمیده بوده       می خواسته    خانم ت کنه    که دیگه مجبور بشی  زن ش بشی    عجب آدم عوضی ای بوده

عزیزم برای کابوس هات متاسفم   ولی اگر دوره درمانی رو پیش یه روان شناس طی کنی حتما خوب میشی        حتما پیش یه روان شناس باسواد و باتجربه برو

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
هیچ تعهدی نداشته اون دختر ... نباید هیچ قولی هم میداده ... من قبل از ازدواجم شاید بیشتر از ۱۰۰ تا دو ...

خسته نباشی دلاور    خداقوت پهلوان        بیشتر از 100 تاااااا   !       تازه اونی هم که دوستش داشتی گفتی پات نمی مونم     !
ببخشید ها       دل نیست که   اتوبان ه                (شوخی کردم)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
آهان چون فهمیده بوده       می خواسته    خانم ت کنه    که دیگه مجب ...

زمان مجردی میرفتم 

یه دوره طولانی هم دارو مصرف میکردم 

الان خیلی بهترم 

ولی احساس پوچی و بیهودگی دارم همیشه 

با اینکه شوهرم خیلی خوب نیست اما دلم براش میسوزه 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم