2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم نه میتونی حدس بزنی  نه میتونم بگم موضوع رابطه قبلی نیست توی لفافه میگم من م ...

چه کسی غیر از خدا میتونه به تو زمان بده از کجا میدونی ده سال

خدا رو چه دیدی شاید توی یه مدت کوتاه با کسی آشنا شدی که به حال و روز الانت خندیدی

نرگس جان ببخشید عزیزم شما میگی من منطقی هستم ولی کاملا احساسی و بچه گانه حرف می‌زنی

این مشکلاتی که گفتی برای هر زنی امکانش هست

پس همه خودشون رو بکشن

به خدا روز و شبهایی دارم که حتی فکرشو هم نمیتونی بکنی

دروغ چرا یه وقتایی از این فکر های دیوانه وار به سر منم میزنه ولی در کسری از ثانیه میگم غلط کردم خدا تو صلاحمو میدونی

ماها این دنیا رو که نداشتیم یعنی اون دنیا رو هم نداشته باشیم صبور باش و خودت رو بسپار به خدا 

خدا با صابران است

راه درمان داره ولی نه ده سال دیگه الان اونم به صورت موقت صرفا برای بچه دار شدن درمانش خودش باعث ...

مگه همه چیز شوهر کردن و بچه داشتنه؟

برای خودت زندگی کن عشق کن مستقل باش 

لذت دنیا رو ببر

برای خدا هیچ چیز نشد نداره یه موقع میبینی ایندتو جوری برات رقم میزنه که فکرشم نمی کردی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

😊😊😊دلگرمی ات خیلی خوبه ممنون ازت عزیزم خدا دلت شاد کنه 

ببین عزیزم منم عین تو بودم 

تو کل بارداریم فکر میکردم سرطان سینه دارم فکر که چه عرض کنم مطمئن بودم 

هردفعه میکنم اینسری که برم دکتر بهش میگم اما تا دکتر و میدیم لال میشدم دوباره تا ویزیت بعدی گریه و شب بیداری و استرس و استرس و استرس 

همه ازم خسته شده بودن باورت میشه هرشب خواب میدیدم دکتر گفته داری میمیری همش به بچم فکر میکردم 

تا اینکه بلاخره به دکترم گفتم و معاینم کرد و گفت اینا همه غدد شیریه اما من حالم هرروز خراب تر میشد بچم که دنیا اومد با اشک بهش شیر میدادم شاید بگم بعدش هزار بار دیگه دکتر رفتم و دفعه اخر دکتر یه داد بلند سرم کشید و گفت اینا همه غدد شیریه دیگه تو مطب نبینمت 

الان خداروشکر از ذهنم رفته 

من حاضرم به هرچی که تو بگی قسم بخورم که تو سالم سالمی و بچت و سالم بغل میگیری و با ارامش زندگیت و ادامه میدی بهت قول میدم حاضرم هرکاری بگی بکنم تا مطمئن بشی

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
کاش میشد بگم چه مرگمه

اگه ناراحتت نمیکنه بگو. شاید کسی راهی براش سراغ داشت که به فکرت نمیرسید. بعد خواستی زود پاک کن اگه میخوای تو تاپیک نمونه.

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
کاش میشد بگم چه مرگمه

چرا نمی تونی بگی؟ اینجا که کسی نمی شناستت 

بگو هم اروم میشی هم شاید کسی تجربه مشابهش رو داشته باشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞