بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم نه میتونی حدس بزنی نه میتونم بگم موضوع رابطه قبلی نیست توی لفافه میگم من م ...
چقدر مطمئنین بعد خودکشی وضعیت خوبی خواهید داشت،خیلییی بدتر از این نخواهد بود شرایطتون .جایی که دیگه اختیاری از خودتون ندارین.اگه ب خدا اعتقاد دارین خدای این دنیا و اون دنیا یکیه پس از کجا ب کجا فرار میکنین!؟از کی ب کی پناه میبرین؟
البته اگه قرص مصرف میکنین برا درمان افسردگی ممکنه تاثیر اونا باشه به پزشک مراجعه کنین.در پناه حق
نه عزیزم نه میتونی حدس بزنی نه میتونم بگم موضوع رابطه قبلی نیست توی لفافه میگم من م ...
آخه عزیزم برای هر چیزی راهی هست. تنها چیزی که راهی به بیرون نداره مرگه. اولا گفتی مریضی. حدسم اگه درست باشه میتونی از الان پیگیری کنی و تخمک فریز داشته باشی. این کاریه که تو کشورهای خارجی اکثر اونایی که سنشون بالاست یا مشکلی مثل ذخیره تخمدان دارن با مشورت دکتر انجام میدن. در ثانی من نمیدونم و نمیپرسم چه عواملی ده سال خواسته هاتو عقب میندازه. اما به نظرم رسید آدم جسور و ریسک پذیری باشی. میتونی کارهاتو اولویت بندی کنی. مثلا اگه درس خوندن و ازدواج کردن تو یه زمان با هم جور در نمیاد یکی شو (ترجیحا درس رو 😉) فعلا کنار بذاری. برنامه هاتو از نو بچین. 25سالگی سنیه که آدم بیشترین جذابیت رو داره و بهترین خواهان ها رو. من تا جا داشت جدایی و شکست رو تو رابطه ها متحمل شدم و شوهرم رو خدا از فرسنگها فاصله تو یه کشور غریب آورد و باهام خیلی اتفاقی آشنا کرد. الان میگم خدا رو شکر که ارزش اون همه صبر و دوندگی و جهانگردی رو داشت! خیلی وقتا دیدم چطور بنایی که با تمام زحمتم ساخته بودم رو سرم خراب شد. حتی الانم دارم دوباره اون آجرها رو یکی یکی رو هم میچینم 😣
«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتشبازیها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدنها و آن همه کتیبههای زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، میخواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضلالله نوری
نرگس جان این مشکلاتی که گفتی راه حل خودشو داره.چرا کم آوردی تو.....یکی از فامیلای ما ناراحتی قلبی داره،یه نفرم تا سرحد مرگ دوس داست.دکتر بش گفته اگه ازدواج کنه میمیره.دور ازدواج خط کشید.تو 28سالگی نشست صب تا شب درس خوند پرستاری قبول شد.الان بعد چن سال ببینیش بخدا باورت نمیشه اون دختره.همچنان داره درس میخونه. وضع مالی خونواده اش خوب نبود.هم ب اونا کمک میکنه هم یه زندگی راحت برا خودش. روز ب روزم خوشگلتر میشه.همه ما مشکل داریم چ بسا بسیار سختراز تو.امیدوارم امام زمان به حرمت هم اسمی با مادرش کمکت کنه با مشکلات زندگیت بجنگی ن اینکه تسلیم دنیا بشی