2821
2789
کاش میشد همه حرف ها رو زد قضاوت نشد من در بهترین حالت تا ده سال دیگه نمی تونم ازدواج کنم به خاطر م ...

خوب بگو راهنماییت میکنیم.چه بیماری که فکرمیکنی درمان نداره؟؟؟با اون پسر رابطه داشتی مگه؟؟؟

[QUOTE=106900872]ن از ادرار فقط گرفتن  برا قبل بارداری ازمایش کامل ندادم  ینی ایدز توش نبو ...

🙏 خدا دلت آروم کنه عزیزم دلت نشکنه 

چشم سر درد ام ولی قول میدم ی لیوان آب بخدرم حتما فدای مهربونی هات

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمئنم‌ کسی که خودکشی می  کنه از چند وقت قبل تصمیم نمی گیره فکر نمی کنه جار نمی زنه به همه بگه ...

من چندین بار بهش فکر کردم حتی روششم انتخاب کردم(در دسترس ترین وسیله)  ولی تنها نشدم که بشه انجامش بدم

اینی که شما میگین هست ولی همه ادما که یک جور نیستن اصلا فشار روانی این چیزا حالیش نیست     

از من میشنوی شنبه برو ازمایشتو بگیر خیالتو راحت کن بچتم گناه داره😟قوولم میدم چیزی نیست 

شرایط اش فعلا ندارم عزیزم بیخیال صبر کردم ۱ ماهم روش بهش فکر نمیکنم دک امروز خیلی اذیت شذم 

🙏 خدا دلت آروم کنه عزیزم دلت نشکنه  چشم سر درد ام ولی قول میدم ی لیوان آب بخدرم حتما فدای مهر ...

خواهش میکنم بخدا امشب قلبم بدشکست اومدم تواین تاپیک مشکلات بقیه رودیدم گریم گرفت ازمظلومیت خانم ها.پاشوعزیزم شیطون لعنت کن قران بخون نماز بخون شربت گلاب هم بخور اروم شی 

کاش میشد همه حرف ها رو زد قضاوت نشد من در بهترین حالت تا ده سال دیگه نمی تونم ازدواج کنم به خاطر م ...

عزیزم فکر کردی شرلیط ما خیلی بهتر از تو هست نه عزیزم خانمایی هستن که با بدترین شرایط دارن زندگی  میکنن.نه مثل تو که همش داری میگی میخوام خودکش کنم..من خودم 21سابپله نازایی دارم..از نطر مالی هم خیلی ضعیفیم..پدرم تو بد ترین شرایط 20روز پیش با بیماری سرطان فوت کرد..خیلی روحیه ای داغونی دارم روز وشب خوراکم شده گریه..ولی بازم میگم خدایا شکرت

برادر من چن بار اقدام ب خودکشی کرد ولی موفق نشد دیگه دکترم شناخته بود میگفت عمرت ب دنیاس خودتو اذیت نکن ولی آخرش موفق شد. چون خیلی آدم خوبی بود خدا خیلی بهش فرصت داد ولی ناامیدی کل وجودشو گرفته بود

بعد خودکشی خواب هممون میومد با وضع خیلیییی بدی با اینکه  خیلی پسر خوب و نجیب و با حیایی بود .الهی بمیرم فکر میکرد با خودکشی رها میشه تموم میشه نمیدونست خودکشی ی شروعه ی شروعه وحشتناک و پرعذاب.انقدر که آرزو میکنی برگردی این دنیا.خودکشیش هم برا عشق بود از نوع پاکترینش عشق ب برادرمون که قبلا فوت شده بود.همین و تمام

😔😔😔 ان شاءالله هیچی نباشه آخه نمیدونی چقدر منتظر بودم مامان بشم چقدر خون جیگر خودم واسش حیفه اینج ...

من بهت قول صد در صد میدم که ازمایشت منفی میشه حاضرم قسم بخورم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
میشه بگی تجربت رو

عزيزم من ي ماهه توكما بودم قبل بارداريم دقيق برزخو ديدم فشار قبرو چشيدم عذاباشوخدا نشونم داد هنوز ك هنوزه مو ب تنم سيخ ميشه خيلي دردناك و ترسناك بود وقتي بهوش اومدم هزاربار شكر كردم ك برگشتم ب اين دنيا و هزاران بارتوبه كردم براي من خودكشي عين اب خوردن بود از هيچي نميترسيدم اين دومين بار بود ك خودكشي كرده بودم الان بدترين مشكلم داشته باشم ب هيچ عنوان فكر خودكشي نميكنم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
خوب بگو راهنماییت میکنیم.چه بیماری که فکرمیکنی درمان نداره؟؟؟با اون پسر رابطه داشتی مگه؟؟؟

نه عزیزم

نه میتونی حدس بزنی 

نه میتونم بگم

موضوع رابطه قبلی نیست

توی لفافه میگم

من مریضی دارم که شاید نتونم رابطه کامل جنسی برقرار بکنم

این مریضی باعث میشه بچه دار شدنم به شدت تحت تاثیر باشه(مشکلات هرمونی)

هرچی سنم بالاتر بره به صورت طبیعی همه این مشکل براشون پیش میاد من ده سال زودتر اومده

الانم به خاطر مشکلات کاری و اینده ای که برای خودم فرض کرده بودم که شکست

دیگه شرایط ازدواج ندارم تا ده سال دیگه(چراش رو نپرس که نمیتونم بگم)

ده سال دیگم یعنی دور بچه، و رابطه جنسی خط بکش؟ کسی هست با این شرایط بامن باشه؟

حالا گیریم باشه

ده سال دیگه به اضافه سال های قبلی تنهایی رو تحمل بکنم؟

دوباره از صفر شروع بکنم به ساختن تازه اگر ده سال دیگه بشه؟

قبول کنید سخته

هر ادمی یه دل خوشی میخواد

یه لذتی از این زندگی لعنتی میخواد

من تنها لذتم عشقم بود که دوستش داشتم، گفتم به خاطر اون نیست که خودم رو میکشم

اون تنها امیدم و لذتم از زندگی بود که رفت و همونم ازم گرفت

از دستش ناراحت نیستم و ارزوی خوش بختی دارم براش

خیلی خیلی خیلی

چون تنها لذت زندگیم بود، تنها حس دوست داشتنیم، تنها چیزی که شب تا صب نشستیم بهش فکر کردم

چرا باید ازش ناراحت باشم؟ خب نخواستم عشقم یه طرفه بود تقصیر اون چیه

لااقل چند وقتی دلم رو شاد کرد