2777
2789
جدی؟توهم شبانه رفتی؟چه رشته ای میخوندی دانشگاه؟منم شبانه زدم جامعه شناسیو گفتم محروم نشم اگه شد با د ...

منم شبانه روانشناسی میرفتم ولی انصافاااااا پدرت در میاد 😑من افسردگی هم گرفتم بدجور

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
جدی؟توهم شبانه رفتی؟چه رشته ای میخوندی دانشگاه؟منم شبانه زدم جامعه شناسیو گفتم محروم نشم اگه شد با د ...

شبا کم بخواب سعی کن واحد هم زیاد ور نداری من بالاترین واحدم 16واحد بود

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شبانه روانشناسی میرفتم ولی انصافاااااا پدرت در میاد 😑من افسردگی هم گرفتم بدجور

روزی چنساعت میخوندی؟منم نوشتم ولی انقد که خانوادم ناراضین اخه ۸۰۰تومن فقط شهریه ثابته حقیقتا خیلیم زیاده.شاید برم انصراف بدم اون پولو خرج کلاس عربی ای چیزی کنم

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

شبانه روانشناسی میخوندم من

شبا کم بخواب سعی کن واحد هم زیاد ور نداری من بالاترین واحدم 16واحد بود

ترم اول که واحد اجباری میدن تو هفته شنبه تا سه شنبه کلاس دارم اونم دوتا پشت هم زیاد نیستن درسا

روزی چنساعت میخوندی؟منم نوشتم ولی انقد که خانوادم ناراضین اخه ۸۰۰تومن فقط شهریه ثابته حقیقتا خیلیم ز ...

ب نظرم بهترین کار همینه فقط سعی کن کم کاری نداشته باشی همش در حال درس خوندن باش و دراخر قهرمان زندگی خودت❤️❤️❤️ 

بچه ها خوب بخونین زندگیتونو تغییرش بدین من سال اول ک قبول نشده بودم همه میگفتن قسمت نبود همش گریه میکردم میگفتم اخه چرا من؟؟؟ یادمه همینجوری ک اشکام میریخت رفتم دفترخاطراتمو باز کردم

ب نظرم بهترین کار همینه فقط سعی کن کم کاری نداشته باشی همش در حال درس خوندن باش و دراخر قهرمان زندگی ...

درخواست دوستیمو قبول کن که اگه سوالی دآشتم ازت بپرسم عزیزم

توش نوشتم از خدا انتظار معجزه و قسمت نداشته باش چون خودتی ک قسمتتو تعیین میکنی معجزه رو خودت برا خودت بساز یادمه وقتایی ک داشتم تلاش میکردم و شب بیداری میکشیدم چقدر اذیت میشدم

ولی الان ب همه ثابت کردم. ک. معجزه و قسمت دست خود ادمه حتی خونوادمم میگفتن تو نمیتونی توانشو نداری ولی دهن همهههههه رو بستم وقتی نتایج اومد به داداش کوچیکم گفتم فیلم بگیره یواشکی تو خونه مامان بزرگم بودیم از شانسم همم اونجا بودن