2777
2789
هر سال تعداد شرکت کنندگان انسانی داره زیاد میشه منم امسال همراه با دانشگاه خوندن تربیت معلم قبول شدم ...

برنامتون چطور بود چطور خوندین چه درسایی رو باهم خوندین چند ساعات مطالعه داشتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت 

❤️❤️❤️❤️ایشالا توم موفق باشی😄

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
😁خوبه پس حق داره خوب بخون ایشالا میاری ما ک معلم شدیم منتظر یه شوهر معلمیم ولی کو همشون بازارین

😍ا شما بودین درخواست دوستی بهتون دادم .

اتفاقا میخواستم ازتون کمک بگیرم ولی نشد😊

برنامتون چطور بود چطور خوندین چه درسایی رو باهم خوندین چند ساعات مطالعه داشتین

من برنامم این بود ک تا سه شنبه از ساعت دو شروع میکردم ب خوندن و برا مطالعه هر درسم ده روز وقت گذاشته بودم از سه مهر شروع کردم به خوندن شده برااینکه به برنامم نرسیده بودم شبا تا ساعت 4صبح بیدار میموندم... برنام

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
پول مشاور ندارم😟 سوالم سخت نبود شما برنامتون چطور بود چه درسایی رو باهم میخوندین چند ساعت وقت گذاش ...

روزی ۷_۸ساعت وقت بذاری بخونی قبولی البته بستگی به خوندنتم داره.درسای عمومیو خوب باید بزنی.اختصاصیام ادبیات اختصاصیو جامعه شناسیو بالا بزنی.روانشناسیو مخصوصا همه خوب میخونن باید خوب بزنیش.اقتصادو ریاضیتم که خوبه دیگه 

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

برنامم هم تاکید داشتم رو دذیای عربی ادبیات زبان ریاضی روان و اقتصاد

ارمون میرفتی؟؟

نغ سال اول ازمون رفتم سال دوم ولی خودم خوندم 

هر سال تعداد شرکت کنندگان انسانی داره زیاد میشه منم امسال همراه با دانشگاه خوندن تربیت معلم قبول شدم ...

جدی؟توهم شبانه رفتی؟چه رشته ای میخوندی دانشگاه؟منم شبانه زدم جامعه شناسیو گفتم محروم نشم اگه شد با دانشگاهم همزمان کنکورم بدم.بنظرت خوب بخونم میتونم؟؟ 

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
بنظرت منم میتونم قبول شم 🙁

اره عزیزم البته اگ بخونی🙂