2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی قدیم بودم خیلی افت کردم بزرگترین اشتباه تحصیلیم بود

سعی کن بری دانشگاه صدا وو سیما حقوقشونم بیشتر از تربیت معلمیه و استخدام رسمی

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
ب هرحال هرچی میری واسه تربیت معلم تجربی نده رقابت زیاده من خودم امسال رتبم دوهزارشد رفتم تربیت معل ...

گفتم که میخوام انسانی جدید بدم هنوز نتونستم درست برنامه ریزی کنم چی بخونم چطور بخونم و...

واسه جغرافیو تاریخم وقت نذار زیاد بنظرم اگه توحد چند درس که بیشتر سالای قبل تو کنکور اومده ازشون بخونی ۱۰درصدی بزنی بد نیس ولی درسای دیگت مهمتره اونارو باید بالا بزنی.روانشناسیو جامعه شناسیو اقتصادو ریاضیتو خوب بخون چون تجربی بودی ریاضی و اقتصادت قویه راحت درصد بالا میزنی درصداشونو. یکی از بچه هامون تاریخ جغرافی نزد ولی همه درصداش خوب بود اموزش ابتدایی اورد شهرمون

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
گفتم که میخوام انسانی جدید بدم هنوز نتونستم درست برنامه ریزی کنم چی بخونم چطور بخونم و...

از درسای انسانی سردرنمیارم وگرنه کمکت میکردم

ولی خب تو ک میخای انسانی بخونی اقتصاد سخته واست ممکنه کم بزنی‌.تمرکزتو بذار رو عمومیا.بالای۸۰خیای تاثیرداره.یکیو ۱۰۰بزنی دیگه خیلی خوب میشه

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
😏شوهرم نمیذاره میگه دانشگاه فقط فرهنگیان

شوهر خودت مگ شغلش چیه ک بهتون فقط میگ معلمی 

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
سلام عزیزم.دقیقا منم تجربی بودم اومدم انسانی ولی سال گذشته خوب نخوندم الان جامعه شناسی قبول شدم شبان ...

پول مشاور ندارم😟

سوالم سخت نبود شما برنامتون چطور بود چه درسایی رو باهم میخوندین چند ساعت وقت گذاشتین در طول روز 

سعی کن بری دانشگاه صدا وو سیما حقوقشونم بیشتر از تربیت معلمیه و استخدام رسمی

اون ورودیش چجوریه؟ینی چ رشته‌هایی بایدبخونی؟بازیگری کارگردانی مجری‌گری...؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
از درسای انسانی سردرنمیارم وگرنه کمکت میکردم ولی خب تو ک میخای انسانی بخونی اقتصاد سخته واست ممکنه ...

هر سال تعداد شرکت کنندگان انسانی داره زیاد میشه منم امسال همراه با دانشگاه خوندن تربیت معلم قبول شدم ب نظرم اتفاقا باید اقتصاد و روانشناسیشو باید بالای60بزنه حتما چون تک درسن 

معلم ابتدایی😑

😁خوبه پس حق داره خوب بخون ایشالا میاری ما ک معلم شدیم منتظر یه شوهر معلمیم ولی کو همشون بازارین