بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رشتت انسانیه؟نظام جدیدی یا قدیم؟راهنمایی در چ مورد میخوای
سلام من دیپلم تجربی قدیم دارم بدشت پشیمونم
امسال کنکور قدیم دادم دیدم از پسش برمیام برا سال بعد میخوام برنامه درستی داشته باشم هدفم تربیت معلم هس اما تو شروعش موندم نمیدونم چطور بخونم چی رو بخونم
منم دلم ميخواست تربيت معلم قبول شم ديپلمم رياضي بود بعد چند سال كنكور ندادن كنكور انساني دادم و علوم اجتماعي اصفهان قبول شدم يه رشته بي خود زمان ما ظرفيت تربيت معلم صفر بود الانم كه سنم رفته بالا ديگه نميشه تربيت معلم امتحان بدمدوسالي رفتم يه شركت خصوصي بدون بيمه ً دستمزد كم الانم بيكارم از زندگي نااميد
سلام من دیپلم تجربی قدیم دارم بدشت پشیمونم امسال کنکور قدیم دادم دیدم از پسش برمیام برا سال بعد میخ ...
سلام عزیزم.دقیقا منم تجربی بودم اومدم انسانی ولی سال گذشته خوب نخوندم الان جامعه شناسی قبول شدم شبانه شاید انصراف بدم.ببین باید بشینی درسارو چند دور بخونی مرور کنی خلاصه برداری کنی واسه انسانی همه درسا خوندنیو حفظیه باید مرور شه که از یادت نره.واسه قافیه عروضم باید کلاس بری.اگه عربیت خوبه میتونی بخونی بخونش اگه نه کلاس برو. بایه مشاورم صحبت کنی بهتره بنظرم