2789
عنوان

جاریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 87 پست
من هر موقع میرم سفر هم زنداداشام هم خواهرشوهرم زنگ میزنن خبر میگیرن ،زنگ نزنن هم ناراحت و گله ای نیس ...

نمی دونم  خب ادما باهم فرق دارن

ولی ما خیلی وقتابی خبر جایی میریم  

مثلا همسرم چند روزه برای  کار رفته خارج تازه داداشم فهمید که رفته.

اونم زنداداشم زنگ زد احوالپرسی کنه بهش گفتم

👏👏👏 آفرین خوشم اومد

اخه نیازی نیست ادم اینقدر با همه صمیمی بشه

من فقط ماهی یه بار یا مادر شوهرم زنگ میزنه یا من زنگ میزنم احوال همه رو میپرسم دیگه نه کاری با خواهر شوهر دارم نه جاری در حدی که خونه پدر شوهرم ببینمشون

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عقرب زیر قالی مگه مادرشوهر نبود؟؟🤔🤔🤔

نه جاری جاری عقرب زیر قالی بود .. مادرشوهر عزرائیل 🤣

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
آره..من بیشتر براش کارکردم..من بیشتر احترام گذاشتم..ولی اون درعین اینکه تنبله زبون درازم هست ولی بیش ...

هرکدوم چندسالتونه؟

کدومتون زودتر ازدواج کردین؟

من بعد شما هم غرور داشته باش

دم دستی نباش

خیلی محترمانه باهاشون صحبت و رفت و آمد کن

بزار حساب کار دستشون بیاد

هرکدوم چندسالتونه؟ کدومتون زودتر ازدواج کردین؟ من بعد شما هم غرور داشته باش دم دستی نباش خیلی مح ...

من ۲۳ اون ۱۸..من عروس اولی ام..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

خانواده شوهر من فقط انتظار دارن.اگ من یا بچم مریض بشیم میگن سراغتو از شوهرت میگیریم.ولی خدانکنه اونا چیزیشون بشه باید بریم عیادت.مادر شوهر من چندباری مریض شد مادرم زنگ زد احوالپرسی.مامانم ک یبار حالش بد شد گفتن ما شماره خونشونو بلد نیسیم احوالپرسی کنیم.

نمی دونم  خب ادما باهم فرق دارن ولی ما خیلی وقتابی خبر جایی میریم   مثلا همسرم چند ...

خوب ما باهم زیاد در ارتباطیم 

وواقعا هم همدیگرو دوست داریم 

دنبال تلافی کارهای بد همدیگه نیستیم نه با زنداداشام نه با خواهرشوهرام 

واقعا چندروز همو نبینیم دلامون تنگ میشه و خبر همو میگیریم 

اینکه دنبال این بگردیم فلانی اینکارو کرد منم هکونو بکنم اصلا نیستم چون واقعا مامانم منو یجوری بارآوردن که به اطرافیانم از ته دل محبت میکنم و ازاینکار بیشتر از همه خودم آرامش دارم و راضیترم 

واینکه حاضر نیستم اگه کسی بدی کرد منم مثل اون بد باشم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من ۲۳ اون ۱۸..من عروس اولی ام..

اون ک بچه س هنووووز

بعدشم تازه ازدواج کرده

هنوز هیچ سیاستی بلد نیست

شما باااااید بتونی ب عنوان عروس بزرگ جایگاه خودتو پیدا کنی عزیزم

مستبد و با غرور باش

خانواده شوهر من فقط انتظار دارن.اگ من یا بچم مریض بشیم میگن سراغتو از شوهرت میگیریم.ولی خدانکنه اونا ...

دقیقا ایناهم اینجوری ان..مادرشوهرم به نامزدم زنگ زد تو مسافرت بمن نه...منم گفتم اگه رفت مسافرت زنگ نزنم بزارم همون پسرش زنگ بزنه بهش..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
منم همینو میگم...موندم چیکار کنم...اینجوری جاریمم فک میکنه کسی شده

تو زنگ بزن این بار دفعه بعد که شما رفتین ببین میزنگه یا نه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اون ک بچه س هنووووز بعدشم تازه ازدواج کرده هنوز هیچ سیاستی بلد نیست شما باااااید بتونی ب عنوان عر ...

اگ مادر شوهرش بهش بها بده میتونه خوشو ثابت کنه.اگ اون جاری کوچیکه رو بخان هرکاریم بکنی آخرش اون عزیزتره

من ۶ساله عقدم‌.بخاطر خونه سازی نامزدم و نداشتن جهیزیه که هنوزم ندارم

ايشالا زودتر ميريد سر خونه زندگيتون عزيزم. ❤️ خيلي به اطرافيان رو نده ولي اين كار و با سياست و خوش رويي و خوش زبوني انجام بده