برادرشوهرم با دوستشو زنش و جاریم رفتن شمال.فردا هم برمیگردن...بنظرتون زنگ بزنم به جاریم؟آخه خودش منکه زیاد مسافرت نرفتم ولی یبار تابستون ی مسافرت سه روزه با خانوادم رفتم اصلا بهم زنگ نزد..الانم اگه برگرده مادرشوهرم ازش میپرسه زنگ زدم یانه و بعدش که منو میبینه کلی گوشه کنایه میزنه بهم که چرا به جاریت زنگ نزدی ..نوه خواهرشه...
چرا میای اینجا میپرسی،کسی اینحا از رابطه شما خبری نداره ،میبینی که اینجا همه شمشیرو از رو بستن! ،خودت میگی باهم خوبین
اگه دلت تنگ شده و دوست داری خبر بگیری ازش زنگ بزن
اگرهم بخاطر حرف اینو اونه و خوشایند بقیه ،ضرورتی نداره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خدایی شما برای مسافرت زنگ میزنید؟ لابد دیدن هم میرید!
من هر موقع میرم سفر هم زنداداشام هم خواهرشوهرم زنگ میزنن خبر میگیرن ،زنگ نزنن هم ناراحت و گله ای نیست ولی این زنگ زدناشون نشون میده که یاد هم هستیم و همدیگرو دوست داریم
اینکارا نشانه محبته ،تعجب میکنم اینجا همه باتفاق،میگن نه و شمشیرو از رو بستن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️