2789
عنوان

جاریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 87 پست
که ی سراغی بگیرم...آخه یعنی در ظاهر باهم خوبیم

چرا میای اینجا میپرسی،کسی اینحا از رابطه شما خبری نداره ،میبینی که اینجا همه شمشیرو از رو بستن! ،خودت میگی باهم خوبین 

اگه دلت تنگ شده و دوست داری خبر بگیری ازش زنگ بزن 

اگرهم بخاطر حرف اینو اونه و خوشایند بقیه ،ضرورتی نداره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نه..برادرش تصادف کرده بود یجوری ازمن پرسید تو اصلا زنگ زدی به اون.؟ولی جاریم منکه مادرم مریض شد ی زن ...

تو هم نزن مادرشوهرت هم گفت همه رو یهو بگو بهش که دیگه دخالت نکنه 

والا به خدا من نمیدونم اینا کین دیگه گیر ما میان 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه زنگ‌نزن  پر توقع میشن/ من جارم پایال رفت مشهد  چندبار زنگ زدم من‌امسال رفتم با مادرو خواهر شوهرمم بودم ب اونا زنگ زد بمن یکبارم نزد

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
خدایی شما برای مسافرت زنگ میزنید؟ لابد دیدن هم میرید!

من ک دوس ندارم زنگ بزنم.ولی خواهرشوهرام وقتی میخان برن شب قبلش ب شوهرم میگن بعدشم انتظار دارن ک برم دیدنشون ولی دوتا جاری دارم ک فامیلشونن اونا اصلا دیدنشون نمیرن

هرکاری میکنی بکن ولی نذار مادر شوهرت بفهمه باهم خوب نیستین

منم همینو میگم...موندم چیکار کنم...اینجوری جاریمم فک میکنه کسی شده

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
نه زنگ نزن اگر مادرشوهرت هم چیزی گفت بگو من که رفتم سفر و برگشتم اون بهم زنگ نزد برا همین من هم بهش ...

بعضیا رو نمیتونی با حرفم ساکت کنی

تو عاقل تر باش تو بهتر اون باش تو بزرگی کن 

واس ما ک میشه هااا ی تومار میذن 

نههههههههه جاری عقرب زیر قالی 

عقرب زیر قالی مگه مادرشوهر نبود؟؟🤔🤔🤔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بعضیا رو نمیتونی با حرفم ساکت کنی تو عاقل تر باش تو بهتر اون باش تو بزرگی کن  واس ما ک میشه ه ...

نمی دونم من خودم با هر کسی مثل خودش رفتار می کنم

خوبی کنن خوبی می کنم

خوبی نکنن منم خوبی نمی کنم

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
نه..برادرش تصادف کرده بود یجوری ازمن پرسید تو اصلا زنگ زدی به اون.؟ولی جاریم منکه مادرم مریض شد ی زن ...

بابا حرفای ی پیرزن پشمک گو اینقدبراتون مهم نباشه.ماها چقدبدبختیم همش,میخوایم اونو راضی نگه داریم.جدیش نگیر

خدایی شما برای مسافرت زنگ میزنید؟ لابد دیدن هم میرید!

من هر موقع میرم سفر هم زنداداشام هم خواهرشوهرم زنگ میزنن خبر میگیرن ،زنگ نزنن هم ناراحت و گله ای نیست ولی این زنگ زدناشون نشون میده که یاد هم هستیم و همدیگرو دوست داریم 

اینکارا نشانه محبته ،تعجب میکنم اینجا همه باتفاق،میگن نه و شمشیرو از رو بستن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمی دونم من خودم با هر کسی مثل خودش رفتار می کنم خوبی کنن خوبی می کنم خوبی نکنن منم خوبی نمی کنم

هععیییی...اگه من میخواستم مثل اونا رفتار کنم..الان طلاق گرفته بودم..الانم اوضام بخاطر نامزد بچه ننم خوب نیس زیاد

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...