2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 108 پست
ولی کلا شوهرم نمی خوام بگم خوبه اما در قبال خانوادم قابل اعتماد 

خداروشکر عزیزم

اخه واقعا همه مردا بد نیستن.اوناییکه میبینی مثل شوهر استارترن

.یه جور بیماری جنسی دارن.ادم بهمه که چشم نمیدوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم اخه واقعا همه مردا بد نیستن.اوناییکه میبینی مثل شوهر استارترن .یه جور بیماری جنسی د ...

راست میگی بخدا من یه پسر عمه شوهرم داره زوم میشه رو ادم یه بار به شوهرم گفتم دیگه این حق نداره بیاد اینجا اگه بیاد خونش گردن خودشه اونم هروقت زنگ میزد شوهرم میپیچوندش به جز حروم بودنش به زور هم میرفت حموم

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

من بااین که خاهرم خجالتیه و زیاد جلو شوهرم نمیاد همون چنبارم حواسم به پوششش هس که بد نباشه از اول عقد تا الان حساسیت نشون دادم تو این دورو زمونه ادم به چشماشم نمیتونه اعتماد کنه حالا میفهمم چرا بابام اصلا نمیزاشت خاهرم تنها خونه ما بمونه 

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

بنظر من مقصر خواهرتونه، چون تكليف شوهرتون كه معلومه هيزه و اگر خواهرتون نبود ميرفت با يكى ديگه ولى خواهرت داره نهايت خيانت رو به شما ميكنه، خودتو گول نزن كه بچه هست ماشالا ١٦ ساله هاى الان از منو شما بهتر ميفهمن

با خواهرت جدى برخورد كن

سلام سلام😻😂

سلام عزیزم چطوری😄

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

قربوووونت تو خوبی عزیزم؟

فدات گلم مرسی😗🌹

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی