خانوما شوهرم خیلی هیزه خیلی ب زنا و دخترا نگاه میکنه قبلا هم مچشو با یکی از اقوام گرفتم در حد پیام،یه بچه هم ازش دارم وقتی ب ایندش فکر میکنم اصلا نمیتونم برا طلاق اقدام کنم خیلی ضربه میخوره بچم،تازگیا میرم خونه پدرم احساس میکنم نوع نگاهش ب اجی کوچیکم عوض شده من متوجه این مساله شدم همیشه حواسم ب نگاش هست تا میدونه من نگاش میکنم سرش تو گوشیه ب محض اینکه الکی خودمو سرگرم کنم یا با خانوام صحبت کنم زیر چشمی میپامش ک خیره میشن ب هم،چند وقته خواب و خوراک ندارم خیلی بم فشار اومده میخوام بهش بگم میخوام نمیدونم چطور بگم ک بدونه از این غلطاش دست برداره واقعا زندگیم مختل شده
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
خداروشکر عزیزم اخه واقعا همه مردا بد نیستن.اوناییکه میبینی مثل شوهر استارترن .یه جور بیماری جنسی د ...
راست میگی بخدا من یه پسر عمه شوهرم داره زوم میشه رو ادم یه بار به شوهرم گفتم دیگه این حق نداره بیاد اینجا اگه بیاد خونش گردن خودشه اونم هروقت زنگ میزد شوهرم میپیچوندش به جز حروم بودنش به زور هم میرفت حموم
وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
من بااین که خاهرم خجالتیه و زیاد جلو شوهرم نمیاد همون چنبارم حواسم به پوششش هس که بد نباشه از اول عقد تا الان حساسیت نشون دادم تو این دورو زمونه ادم به چشماشم نمیتونه اعتماد کنه حالا میفهمم چرا بابام اصلا نمیزاشت خاهرم تنها خونه ما بمونه
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی