2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه من وقتی تکون میخوره به هر دو پهلوم فشار میاره همزمان مثانمم فشار وارد میکنه نمیدونم باکجاهاش اینکارو میکنه

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘

منم نمیدونم ولی دیروز بریچ شده بود سرش کامل معلوم بود ازلگدش فهمیدم ولی بعدا خوب شد دیگه نمیدونم پاهاشه لگدمیزنه یا دستاشه😕😕

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
واسه من وقتی تکون میخوره به هر دو پهلوم فشار میاره همزمان مثانمم فشار وارد میکنه نمیدونم باکجاهاش ای ...

خنده ام گرفت از وضعیت بچه ات. دقیقا پسر منم همینه. رفتم سونو گفته عرضیه. 😁😁😁

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
به سمت بالاشکمم یه چی مث کف پا بهم فشار میاوورد ک دست میزدم مشخص بود صفته(بریچ بود)

عزیزم پا پایین باشه بریچه..بالا باشه سفالیکه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
خنده ام گرفت از وضعیت بچه ات. دقیقا پسر منم همینه. رفتم سونو گفته عرضیه. 😁😁😁

میشه طبیعی آورد😀؟

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘
پاهاش بایین باشه سفالیکه یعنی باسر بیاد بیرون طبیعیه با پا بخواد بیاد بریچه و باید سز باشه

نفهمیدم اصلا😕 سفالیک یعنی پاهاش پایینه؟

نفهمیدم اصلا😕 سفالیک یعنی پاهاش پایینه؟

نه بریچ یعنی پاهاش پایینه..سفالیک سرش پایینه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
میشه طبیعی آورد😀؟

اگر عرضی بمونه که نه. ولی من احسلس کردم امروز یکم سرش رو بالاتر آورده .یعنی به سمت بالا داره میچرخه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰