هیزن؟ خدایی چرا مجرد و متاهل هم نداره ها متاهلا بدترن امروز رفته بودیم کافه با خواهرم ی زن و شوهر با یه بچه کنارمون بودن من ی مانتو پوشیده بودم یقه اش یکم باز بود اقا دیدم مرده بچش بقلش بود خیره شده بود به یقه ام گفتم حتما منظوری نداره و اینا دیدم داره چشمک میزنه بهم و اشاره میکنه زنشم غرق بود تو گوشیش شوهر عوضیشو ول کرده بود ی بارم رفته بودیم جایی یه مرده با دختر 5 سالش بهمون شماره داد بماند که ما گرفتیمش به فحش تو بازار و بیرونم که میرم همه مردا خصوصا متاهلا زل میزنن به من و دخترا زنشم به هوای اینکه دستشو گرفته فکر میکنه در خیانتو بسته یعنی بهتون اطمینان میدم 99 درصد مردای متاهل رو امتحان کنی پا میدن اون یه درصدم شرایطشو نداشتن وگرنه میدان
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
یعنی زنا انقد خنگ شدن پیش شوهر باشن و نفهمن چه غلطی میکنه خانمهای نی نی سایتی از کوچکترین حرکت شوهر همه چی رو متوجه میشن😬
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند