2777
2789
عنوان

چرا همه مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 59 پست

جمع نبند گلم ...بیان بگن همه زنا خیانت کارن شما قبول میکنی؟

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😲😳😲😳😲 

چی پیش خودت فکر کردی وقتی با یقه به قول خودت یه خورده باز نشستی جلوش و نگات داره می‌کنه یعنی منظور نداره ؟ 

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

کرم از خوده درخته😏😏

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
جمع نبند گلم ...بیان بگن همه زنا خیانت کارن شما قبول میکنی؟

استاتر حس جذاب بودن بهش دست داده که همه  متاهلا درگیرشن

درصورتی که حتی  اگه متاهلی به دختری هم شماره بده 

اون فقط جهت سرگرمی یه لحظس نه دائم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

تو کشور ما هنوز یقه باز بودن و چیزای تنگ پوشیدن مانتو جلو باز و خیلی چیزای دیگه برای مردامون جا نیفتاده و ب قول دوستمونم خیلی کار دارن.

من ب همه خانوما هم حق میدم ک هر جور دلشون بخاد بگردن.ولی اینهمه اوپن بودن برای مردای کشورمون هنوز ک هنوز جا نیفتاده و فرهنگشم ندارن.

وقتی یکی زن گرفته حتی اگه لخت باشمم نباید نگام کنه پس تعهد کشکه اینجا

خب تو خیابون که نمیشه با چشم بند راه بره

ما که زنیم هم نگاه میکنیم  چه برسه به مردا 

خدا قدرت تحریک مرد رو تو چشماش گذاشته 

واسه زن تو گوشش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
استاتر حس جذاب بودن بهش دست داده که همه  متاهلا درگیرشن درصورتی که حتی  اگه متاهلی به دخت ...

دقیقا مثله یه میان وعده هست براشون 

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت

اگه واقعابرات مهمه بهت نگاه نکنن

اول پوشش خودتوعوض کن که جلب توجه نکنی

دوم تووقتی نگاه نکنی اونام نگاه نمیکنن

سوم همه مردایکی نیستن خوب وبدهمه جاهست زن ومردهم نداره

امیدت فقط به اون بالایی باشه
استاتر حس جذاب بودن بهش دست داده که همه  متاهلا درگیرشن درصورتی که حتی  اگه متاهلی به دخت ...

عزیزم جذاب که هستم ولی تا مجرداش مونده چرا دستمال استفاده شده بقیه؟

عزیزم تو خودت چشمت به این طرف و اون طرفه که میبینی همه دارن نگات میکنن. اگه نگاهشون نکنی و سرت تو کار خودت باشه اصلا با هیچ مردی چشم تو چشم نمیشی

من سر کوچمون یه فست فودیه پیک موتوریاش دائم نشستن بیرون فست فودی. چند تا پسره جوونن. من هر روز با ماشین یا پیاده از جلوشون رد میشم تا حالا به هیچکدومشون نکاه نکردم اصلا اگر جای دیگه ببینمشون نمیشناسم چون حتی یک بار هم نگاه نمیکنم روزی دوبار هم پیاده میرم‌تا سر کوچه که آشغال بریزم تو سطل زباله

منم اگه دو بار نگاه کنم شماره میدن یا هیزی میکنن

به هر حال خواستم بگم کرم از خود درخته

البته دور از جون شما😉

انسانم آرزوست
عزیزم تو خودت چشمت به این طرف و اون طرفه که میبینی همه دارن نگات میکنن. اگه نگاهشون نکنی و سرت تو کا ...

گل گفتی. یکی نیس ب اسی بگه تو چرا چشمت دنبال مردای زن داره؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

استارتر زیادی جو گیر شده

فک میکنه با یقه باز بیرون بره و مردای متاهل نگاش کنن هنر کرده جمع کن بابا مثلا خیلی جذابی

در ضمن جمع نبند...

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت