2777
2789
عنوان

چرا همه مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 59 پست
والا مانتو جلوباز زیرش نیم تنه  شلوار تا زانو  منم نگاه میکنم   چه برسه به مرد خب ...

افرین حرف منم همینه الان خواهر من ناحوناش خوشگله لاک قرمز ک میزنه من هرپنج دقه یبار میگم میشه ناخوناتو ببینم میگم من از ناخونات خوشم میاد ببین مرد میبنه چ وصعیه بخدا😂😂😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا مانتو جلوباز زیرش نیم تنه  شلوار تا زانو  منم نگاه میکنم   چه برسه به مرد خب ...

بله بله به قصد طاعات و عبادات و شکرگذاری خداوند هست شورت قرمز با مانتو قرمز که فرق ندارن دوتاش گاو رو وحشی میکنه

بله بله به قصد طاعات و عبادات و شکرگذاری خداوند هست شورت قرمز با مانتو قرمز که فرق ندارن دوتاش گاو ر ...

متاهل که شدی  منظورمو متوجه میشی

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

عزيزم چون جم بستى بچه ها ناراحت شدن وگرنه همه ما ميدونيم هم مرد هرزه هست هم زن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
زیبایی رو که اکثر زنا دارن. هنر اینه که قدر این نعمتو بدونی وخودتو حراج نزنی 

آیه قران

زنان پوشش داشته باشن میدونی چون  زن زیباست جدابه 

میگه خودتو بپوشون  

از اون ور تحریک مرد با چشماشه 

میگه به نامحرم نگاه نکن

هنر اینه که مرد باشی نگاه نکنی

زن باشی  و بپوشونی خودتو

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
مثلل دامن اسی رو ک چ لذتی هم داره الان میبره. فک کرده حراج بقیه بلد نیستن

ببین بهت چیزی نمیگما ولی انشالله نفرینت ب خودت برگرده چشم باز کنی ببینی شوهرتو قاپ زدن به حق علی که ندیده نشناخته زر میزنی

من قرار بود با دوستام با یه گروهی بریم کوهنوردی 

یه اقایی که تو گروه باهاش اشنا شده بودیم و حتی شوهر دوستمم باهاش دوست بود و به خوب بودن و پاک بودنش اعتماد داشتیم در عین ناباوری رفته بود پیوی یکی از دخترا فیلم س ک س ی فرستاده بود و گفته بود حالم بده لعنتی و میخاسته س ک س چت کنه  من خیلی ترسیدم جالبه ک زن و دو تابچه هم داره .منم نمیگم همه اینطورین ولی وجود دارن همچین عوضیایی

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔