2777
2789
عنوان

منظورش چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 113 پست
۳۰ سالشه ..مهندس پتروشیمی..ما سر سهام های نفتی با هم اشنا شدیم 

خب خوبه 👌🏻

فقط الان ب جاي ديووونه بازي خووووب ب همه چيزش فكر كن چون ب زودي قرارِ درموردش تصميم جدي و مهمي بگيري ك اصلااا شوخي بردار نيستا

بله برونتم ي لباس رسمي بپوش لطفا و سسسسعييي كن زياد شوخي نكني اخه ميگن عروس بايد سنگين باشه حداااقل شب بله برون🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂من ك نميتونم اما تو تلاشت رو بكن ابروي اقاي مهندس حفظ شه😂😂

جدی منظورش اینه ؟بخواد فکر کنه ؟گفت تو هم فکر کن ؟خب چه فکری کنم ؟نه خواستگاری رسمی نه چیزی ...فکرم ...

فکر کنید که اگه واقعا با هم میتونید یک زندگی را بسازید بیاد خاستگاریت

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خوبه 👌🏻 فقط الان ب جاي ديووونه بازي خووووب ب همه چيزش فكر كن چون ب زودي قرارِ درموردش تصميم جد ...

😐😐😐😐من حوصله این قرتی بازی ها رو ندارم که ...یه بار بحثش شد گفتم من عروسی مروسی خوشم نمیادا ...گفته باشم ...

دیشب گقت تو هم فکر کن ..خب به چی فکر کنم ..فکرم نمیاد که ...رمز و کد بورسیش هنوز دست من   خواست کات کنه ..میرم بورسش رو به گند میکشم و در میرم ..اون سری ضرر زدم اینم روش 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
 فکر کنید که اگه واقعا با هم میتونید یک زندگی را بسازید بیاد خاستگاریت

دیشب پرسید چندبار  که با من خوشبخت میشی ؟منم ساکت بودم ..بعدش گفت لطفا جواب منوبده ..گفتم بزار فکر کنم ...نه دقیقه فکر کردم گفتم اره ..خب فکر کردم دیگه 😐😐😐جدی خب به چی فکر کنم ..بعد که گفتم اره ..دقیقا پشت بندش گفت پس حالا دوسه هفته نه پیام بدیم نه زنگ ...جهش یافتههههه ..  .خب تو که مطمین نبودی چرا نظر  منو میپرسی 😑😑😑😑

دیشب پرسید چندبار  که با من خوشبخت میشی ؟منم ساکت بودم ..بعدش گفت لطفا جواب منوبده ..گفتم بزار ...

ولی نه دقیقه کنه واقعا بشینین به همه موارد و جوانب فکر کنید

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
هاااااا🤔🤔🤔 خوبه خوابم میومد خوابیدم ..وگرنه دیشب بلاکش میکردم ...دوباره خرو پوفم رفت بالا ...الب ...

ديووونه😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️جددددي بااااششش توروخدا 

ي زخم خورده بهت اين و ميگه

ببين من ي همچين موردي داشتم بعداز گذشتن از تمامي اين مراحل شبي ك قرار بود بيان خواستگاريم زنگ زد لباست چه رنگيه كتم و ست كنم😂😂حالا من هنوز از خواب بيدار نشده بودم فكر ميكردم ي تي شرت و شلوار كفايت ميكنه😂😂بعد بهش گفتم ببين من ك همه تلاشم و كردم تو نيفتي توي اين جهنم ولي اين لحظه اخري رفاقتي بهت ميگم خودت و بدبخت نكن 😂😂گفت باشه حالا مهم نيست امشب ست كنيم برا بله برون ست ميكنيم و قطع كرد😂😂 روزيكه ميخواستم تحويل ننه ش بدم گفتم يادته رفاقتي بهت گفته بودم😂😂ارورررر داده بود🤦🏼‍♀️😂😂

اجي از شوخي بگذريم الهي خوشبخت شي اما اگه ميخواي تا ابد شادو پرانرژي باشي مثل الان لطفااااا خييييليييي حساسيت ب خرج بده و احساست رو خاموش كن و فقطططط با عقل برو جلو توي اين مرحله

خودش ظاهرا پايه ست و باحال اما درمورد خونوادش خيييلي ريزبين باش ي مدت بدون اينكه هيييچكدوم از فاميل و دوستات بدونن با خونوادش رفت و امد كن خيييييلي ميتونه تاثير بذاره تو خوشبختيت

تو خيلي باهوشي(البته ب استثناي فروش سهام) 😂

و مطمئنم زود متوجه ميشي ك خونوادش كنارتن در اينده يا مقابلت

😐😐😐😐من حوصله این قرتی بازی ها رو ندارم که ...یه بار بحثش شد گفتم من عروسی مروسی خوشم نمیادا ...گ ...

😂😂😂😂😂😂وااااي خداااااا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ببين من ي نامزد بدبخت داشتم پسراي فاميلم وقتي اولين بار ديدنش خداااا شااااهده ب جووون مادرم زل زدن تو چشماش بهش گفتن اقا... از ما ك گذشت خدا ب شما صبر بده😂😂😂

تو الهي خوشبخت شي و با دقت بري جلو ولي دلم ميخواد ب اقاي خوشبخت بگم خدا بهش صبر بده فقطططط همين😂

ديووونه😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️جددددي بااااششش توروخدا  ي زخم خورده بهت اين و ميگه ببين من ...

اره میدونم ...سخته یکم  .شرایط ها ..متفاونه ...جوانب رو سنجیدم  .اما تنها کسی بود که رویاهام رو درک کرد و فهمیدچی میخوام بدون اینکه بهش بگم ...منم قبلا شکست خورده بودم ...بهش هم کفتم همه چیو   .  هیچی پنهانی نداریم ولی دیشب که گفت یه مدت پیام ندیم ..تمام خاطرات اومد تو ذهنم ..حالم بد شد   عصبی میشم عضلات مری م اسپاسم میکنه .گفتم حالم بده برو ..گفت لطفا خاطراتت رو مرور نکن . این سری فرق داره...حرف زد ...خیلی اما من دوباره برگشتم به گذشته ها که چطور یک نفر منو ول کرد و رفت ..دقیقا با همین حرفها ...که یه مدت پیام ندیم  ...

دیشبم بهش گفتم برو لطفا ..گفت حالت خوش نیست ؟

گفنم نه خوش نیست ...

گفت به خدا اعتماد کن ...نگران نباش ..بعدش هم رفت ...

😔😔😔

😂😂😂😂😂😂وااااي خداااااا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ببين من ي نامزد بدبخت داشتم پسراي فاميلم وقتي اول ...

خواهرش اون روز پیام داد گفت من فکر کردم فقط خودم خلم ..تو دیگه کی هستی 😐😐😐

بعدش گفت دمت گرم ..عاشقتم .. ..خیلی خندیدم باهات   

تازه روز تولدم هم براش عکس کیف فرستادم کفتم اینو برام بخر سورپرایز شم ...بیشعور رفت کادوی تولدم رو تداد 😡😡😡😡الان یادم اومد  .....ادم بدذات 

اره میدونم ...سخته یکم  .شرایط ها ..متفاونه ...جوانب رو سنجیدم  .اما تنها کسی بود که رویاه ...

ببين طرف. كاملااا با زبون بي زبوني گفته قضيه چيه عزيزدلم

من از اون اقا مطمئنم

ولي فقط اميدوارم تو درموردش تصميم درستي بگيري

ببين من تو اين زمونه خدااااي تجربه ام. حالا با بد يا خوبش كاري ندارم اما مورد تو فقططط ميخواد از عشق تو مطمئن شه و از خودش مطمئنه 

درست تصميم بگير اين چيزي ك از خودش گفتي و ديدم پسر خوبيه درمورد خونوادش بيشتر دقت كن

حسادت مادر و خواهرش ميتونه اذيتت كنه خداي نكرده ببين مادرش توي زندگي زناشويي چطور بوده عقده اي نداره ك بخواد پسراش تا اخر عمر جبران كنن؟؟

ضمنا احسسساس رو لطفا خاموش كن تو ي خانوم خوش برخورد هستي ك مطمئنم حتي از چهره ت هم بگذريم توي اجتماع از دسته افراد جذاب هستي

و استقلال مالي داري

و با اعتماد ب نفسي ك ازت ديدم مطمئنم چهره و ظاهرت هم جذابه

پس دليلي براي عجله و هول بودن نيست اجي

منطقيييي فقطططط منطططقييي فكر كن

اين استرسي ك تو داري و الان اون اقا چندبرابرش رو داره ك نكنه ي دختر با اين موقعيت رو از دست بده و نكنه تو فقط بهش عادت كرده باشي

عشقم مردا هيييچوقت گذشتن از خانوم شوخ طبع و قوي براشون اسون نيست مطمئن باش الان اون استرس از دست دادنت رو داره

ب خدا اينارو نميگم ك اروم شي كلمه ب كلمه ش واقعيته هم از نظر علمي و هم تجربي😂😉 ثابت شده

😂😂😂😂😂😂وااااي خداااااا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ببين من ي نامزد بدبخت داشتم پسراي فاميلم وقتي اول ...

تاپیک جدید میزاری منو صدا بزن .بیام نظر بدم 😆😆.اینجا انقدرشلوغه گم میشه همه چی ...

خواهرش اون روز پیام داد گفت من فکر کردم فقط خودم خلم ..تو دیگه کی هستی 😐😐😐 بعدش گفت دمت گرم ..عا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب خداروشكر

ولي تا ي مدت از نزديك باهاشون برخورد نداشته باشي نميتوني بشناسيشون اجي مطمئنم كه همشششون خوبن اما تو خيييلي دقتتت كن 

تاپیک جدید میزاری منو صدا بزن .بیام نظر بدم 😆😆.اینجا انقدرشلوغه گم میشه همه چی ...

😂😂😂😂وااااي از تاپيك اخرم نگمممممم برااات😂😂😂😂😂😂برو ببين🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

اره توام صدام كن من شانسي الان تاپيكت و ديدم😍

😂😂😂😂وااااي از تاپيك اخرم نگمممممم برااات😂😂😂😂😂😂برو ببين🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂 اره توام صدام ...

خصوصی بهت پیام دادم عزیزم 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خب خداروشكر ولي تا ي ...

چشم اگه اقا تشریف نحسشون رو اوردن و قرار شد ما قدم رنجه کنیم بریم زیر چتر ایشون حتما چهار چشمی حواسم رو جمع میکنم