2777
2789
عنوان

منظورش چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 113 پست
دوماه اشنا شدیم ..گفت من ادم بازی دادن نیستم ...نیاز داریم یکم فکر کنیم و شرایط رو بسنجیم ..چون حرفه ...

ميخواد بگيردت اجي مطمئن باششش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

فقط موندم دقيقا عاشق ديكشنريت شده

يا سهام فروختنت

يا ...😂😂😂😂

عااااشششقتم ي عروسي افتاديم شششك نكننن😍😍😍

نكنه شام زيادي سفارش دادي ترسيد💃😕

ميخواد بگيردت اجي مطمئن باششش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ فقط موندم دقيقا عاشق ديكشنريت شده يا سهام فروخت ...

نه بابا خواهر ...این اگه بخواد منو بگیره که ول نمیکرد بره ..دیشب یکم سربه سرش گذاشتم ..

گفت برم یه چنددقیقه کار دارم بعد میام پیام بدم   منم گفتم هربار این درد محکم نبند نرو ..این چشمای ترو نکن تو بدترو ...همینجوررادامه دادم به خل بازی تو پی ویش . .

اومد یکم گفت عاشق شدی ؟

گفنم هاااا بیا منو بگیر عاشقت شدم ..مسخره بازی در اوردم ..اخرش گفت من جدی ام ...

هنچین یهو بحث جدی شد ..

احرش گفت گفت با من خوشبخت میشی؟

گفتم تو جواب بده ..چرا همه ش من جواب بدم   

گفت من حس میکنم اره خوشبخت میشم با تو ..

منم بعد از مدتهای مدیدی فکر کردن (نه دقیقه و چهل ثانیه شد )گفتم اره منم فکر میکنم خوشبخت شم ..

بعدش گفت پس حالا دوسه هفته نه پیام بدیم نه زنگ ...😐😐😐

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميخواد بگيردت اجي مطمئن باششش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ فقط موندم دقيقا عاشق ديكشنريت شده يا سهام فروخت ...

من الان تو دوران کاتم ..بیا یکم دلداری بده ...یکم حس میکنم غصه م گرفته 😣😣😣😣😭😭😭

نه بابا خواهر ...این اگه بخواد منو بگیره که ول نمیکرد بره ..دیشب یکم سربه سرش گذاشتم .. گفت برم یه ...

ميخواد ببينه عادته يا واقعا علاقه ست

اون از خودش مطمئنه

ميخواد ببينه تو با اين خل وضي ك داري واقعا اگه ي مدت نباشه بازم دوسش داري يا نه

شششك نكن همينيه ك گفتم 

من الان تو دوران کاتم ..بیا یکم دلداری بده ...یکم حس میکنم غصه م گرفته 😣😣😣😣😭😭😭

😂😂😂😂تا باشه از اين كاتا

😂😂😂برو ب اين فك كن ك شب بله برون چي بپوشي ديووونه اين ك تابلويه ميخواد بياد بگيردت🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ميخواد ببينه عادته يا واقعا علاقه ست اون از خودش مطمئنه ميخواد ببينه تو با اين خل وضي ك داري واقعا ...

یعنی امیدوار باشم ؟🤔🤔خیلی هم خوب نیستا   اما چون خل بازی های منو تحمل میکنه خوبه ..

دیروز میگفتم بهش یه دختر داریم شاه نداره از خوشگلی تا نداره ..

اونم برداشت گفت ...تو خل خلی تا نداره 😐😐😐😐

😂😂😂😂تا باشه از اين كاتا 😂😂😂برو ب اين فك كن ك شب بله برون چي بپوشي ديووونه اين ك تابلويه ميخو ...

خداییش ؟؟منم گفتم برو برای همیشه ....

گفت چرا فکر میکنی برای همیشه میرم؟؟

گفتم من شماها رو از خودتون بهتر میشناسم 😆😆

گفت من حرفهام رو زدم هرطور دوست دازی برداشت کن ..انشالله که خیره ...نگران نباش ..توکل برخدا ..یا حق ..

دیگه هم جوابش رو ندادم ..این مرحله مگه کات نیست ؟؟؟کات پس چیه ؟؟؟؟

یعنی امیدوار باشم ؟🤔🤔خیلی هم خوب نیستا   اما چون خل بازی های منو تحمل میکنه خوبه .. دیروز می ...

😂😂😂😂😂😂😂

ولي اگه خييييلييي خوب نيست عجله نكن

جدي ميگم 

اما از طرف اون مطمئن باش ك فقط ميخواد ببينه تو توي اين چندوقت فراموشش ميكني يا نه

چندسالشه؟

😂😂😂😂😂😂😂 ولي اگه خييييلييي خوب نيست عجله نكن جدي ميگم  اما از طرف اون مطمئن باش ك فقط ...

۳۰ سالشه ..مهندس پتروشیمی..ما سر سهام های نفتی با هم اشنا شدیم 

منظورش اینه میخواد با خیال راحت انتخاب کنه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
منظورش اینه میخواد با خیال راحت انتخاب کنه

خیال راحت چیه ؟خیال از این راحت تر ؟؟دختر به این ماهی جیگری 😊😆😗😗😆

خیال راحت چیه ؟خیال از این راحت تر ؟؟دختر به این ماهی جیگری 😊😆😗😗😆

خدا برای هم حفظتون کنه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
اشتباه زدييي اجي🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂كات ي چي ديگه ست

هاااااا🤔🤔🤔

خوبه خوابم میومد خوابیدم ..وگرنه دیشب بلاکش میکردم ...دوباره خرو پوفم رفت بالا ...البته گمونم یه قطره اشک هم ریختم ..حالا نمیدونم از بی خوابی بود یا غم فراق ...ولی مطمیتم یک قطره بود...بیشتر نشد ..

خدا برای هم حفظتون کنه

جدی منظورش اینه ؟بخواد فکر کنه ؟گفت تو هم فکر کن ؟خب چه فکری کنم ؟نه خواستگاری رسمی نه چیزی ...فکرم نمیاد که