asemaneshab70 مدیر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 عنوان منظورش چیه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 113 پست پسری که میگه حس میکنم با تو خوشبخت میشم تو نظر ت چیه ؟...بعدش گفت اما نیازه یکی دوهفته فکر کنیم ..چون موانعی سرراهمونه ...این قضیه نباید طولانی شه ...منظورش اینه میخواد بره ؟ عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂 1398/07/08 | 23:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 عجب خب حرف شما هم درست نبوده ولی ایشون چرا سریع جبهه گرفته قانع تون نکرده من خلاصه گفتم ...کلی توضیح داد که بحث یه عمر ..موانع زیاده ...فقط عاشقی نیست ..تعهد مهمه ..تحمل مهمه ...تفاهم مهمه ...بعدش گفت اگه ناراحت شدی ببخشید...اما نگران نباش ..اعتماد کن به خدا...انشالله خیره . .یا حق ...منم هیچی نگفتم ..هیجی عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 حالا یه ماه دیگه میام تاپیک میزنم میگم رفت برای همیشه 😂😂😂 یه سری هم یه سوتی دادم ..خواستم یه لین ... ایشالا ک نمیره دیونه نگوشومپت بوس بفرس بیادبگیرتت پشیمونش نکن ک😐😐😐😐😐 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 من خلاصه گفتم ...کلی توضیح داد که بحث یه عمر ..موانع زیاده ...فقط عاشقی نیست ..تعهد مهمه ..تحمل مهمه ... خب حرفشون منطقیه شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 ایشالا ک نمیره دیونه نگوشومپت بوس بفرس بیادبگیرتت پشیمونش نکن ک😐😐😐😐😐 صدسال سیاه اگه برم زیر چتر این ...اییییشششش..... عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 صدسال سیاه اگه برم زیر چتر این ...اییییشششش..... وامگ دوسش نداری بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 خب حرفشون منطقیه اره گمونم من منطقی برخورد نکردم....اما خب حرف من اینه ...چرا هنوز مطمین نشده پیشنهاد داد و نطر منو پرسید ..بعدش گفت یه مدت جدا شبم ؟ عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 اره گمونم من منطقی برخورد نکردم.... اما خب حرف من اینه ...چرا هنوز مطمین نشده پیشنهاد داد و نطر منو ... منم سر جدا شدن موندم ی مشکلسگی هست احیانا میخواد حلش کنه حالا چی نمیدونم شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 وامگ دوسش نداری نمیدونم 😐😐اما باهاش خل بازی میکنم ...دوتامون خل و چلیم...حاصرجوابیم ...صبر کن اسکرین بدم عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 نمیدونم 😐😐اما باهاش خل بازی میکنم ...دوتامون خل و چلیم...حاصرجوابیم ...صبر کن اسکرین بدم دیوونه ها چن سالتونه😁 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 دیوونه ها چن سالتونه😁 اون ۳۰ سالشه مهندس پتروشیمی ...من ۲۸ سالم ...بیهوشی ام ..بهمون نمیاد 😐😐😐 عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 اون ۳۰ سالشه مهندس پتروشیمی ... من ۲۸ سالم ...بیهوشی ام .. بهمون نمیاد 😐😐😐 ن انگار اون۱۸تو۱۵😁😁😁😁😁 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 ن انگار اون۱۸تو۱۵😁😁😁😁😁 😂😂😂خودمون هم میدونیم به تخمه مون کم ...جی یکم...با کارامشبش که کلا داغوت کرد همه چیو . ..شماره ش هم حفظ نیستم ..کامل پاک کردم .. عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 😂😂😂 خودمون هم میدونیم به تخمه مون کم ... جی یکم...با کارامشبش که کلا داغوت کرد همه چیو . ..شمار ... وابیچاره چیزی نگفته ک نکنه منظورش این بوده ک دوهفته درارتباط نباشیم😐😐😐😐 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
asemaneshab70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 وابیچاره چیزی نگفته ک نکنه منظورش این بوده ک دوهفته درارتباط نباشیم😐😐😐😐 ها همینو گفت ...گفت درارتباط نباشیم ... عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 ها همینو گفت ...گفت درارتباط نباشیم ... اوف پس میخوادکات کنه😑 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )