2777
2789
عنوان

لاغریییییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 63 پست

من یه مدت رژیم ۵./۲گرفتم خیلی رژیم خوبیه من خودم تاثیرش دیدم عالیه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی مواظب باش.‌منم ظرف مدت کوتاهی چاق شدم .‌بشدت بد ریخت شد هیکم و هورمون مردانم زیاد شد 

هورمون مردانه؟چیه؟ ینی بعد اینکه رفتی خونه خودت چاق شدی؟

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
هورمون مردانه؟چیه؟ ینی بعد اینکه رفتی خونه خودت چاق شدی؟

نه . منم مجردم توی کارای پایان نامم .‌همش پای لپ تاپ و بخور و بخواب بودم . هورمون مردانه یکی از هورمونای داخلی بدنه .‌ اگه کم و زیاد بشه . اختلالات قاعدگی و ریزش مو و موی زاید و ... ایجاد میشع تو شخص .علتشم چربی های زاید بدن و اضافه وزن ناگهانی و ..

ماشالا...... از فردا شروع کن اگه رژیم خواستی بگو بهت بگم

ماشالللههه داره به خدا امروز انقدر جلو مامانم خجالت کشیدم هر چی میخواستم بخرم اندازم نبود تقصیر شوهرمم هستتت هی میده میخورم ولی واقعا تصمیم جدی شده ی جورایی دیگه خودمو دوست ندارم 

ماشالللههه داره به خدا امروز انقدر جلو مامانم خجالت کشیدم هر چی میخواستم بخرم اندازم نبود تقصیر شوهر ...

منم همین حس رو داشتم برا همین تنهایی میرفتم خرید الان رژیم گزفتم حتی نسبت به خودم هم حسم بهتر شده 

ورزش ادمو سبکتر میکنه کم خوری و سالم خوری ک دیگه نگم  رژیم پنج دو خیلی مفصله باید توضیح داد چجوری کالری شماری کنی

ممنونم  نه چون ورزش می کنم

والامن 90 کیلو بودم با باشگاه رفتن و پیاده روی و کم خوری شدم 68

اونم ب مرور زمان... ولی خب پوستم و بدنم کلا شل شد  و بدون لباس تو ذوق میزد

تا اینکه باردارشدم استراحت مطلقی بودم متاسفانه شدم 102 کیلو..بهد از زایمان شدم 88، الان ک بچم سه ماهس 96 کیلوام 😩از بس گرسنمه و دلم شیرینی میخواد

هبکلم کلا بهم ریخته😭

شما بچه ندارین