2777
2789
عنوان

لاغریییییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 63 پست

دختر خاله من توی ۳ ما ۲۳ کیلو کم کرده ینی دیدمش نصف شده ... با رژیم سیر وعسل. هرشب یه حبه عسل رو رنده میکرده با اب ولرم و ۱ قاشق عسل میخورده اخرشب موقع خواب

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا هفده سالگی عالیه . 

جدی؟همسرم همش میگه چاق شو/: فک کنم ی چیزایی تو مایه های دخترای قاجار میخواد ازم بسازه

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂

منم قبلا  چاق بودم ۲۱ کیلو کم کردم . شیرینی و فست فود رو کامل حذف کردم هر روز حرکات ورزشی  مختلف تو خونه انجام دادم و هر چیزی که می خواستم بخورم رو کم می خوردم در کنارش قرص آهن می خوردم

جدی؟همسرم همش میگه چاق شو/: فک کنم ی چیزایی تو مایه های دخترای قاجار میخواد ازم بسازه

خیلی مواظب باش.‌منم ظرف مدت کوتاهی چاق شدم .‌بشدت بد ریخت شد هیکم و هورمون مردانم زیاد شد 

عزیزم کلا سرخ کردنی کربوهیدرات و برنج و شیرینی قند و شکر و بزار کنار  شب فقط سالاد بخور طی رو ...

مرسی از همین الان چیزی نمیخورم تا صبح به خدا غذام نسبت به همه خیلی کمه همه هم بهم میگن ولی نمیدونم چرا هی خرس میشممم 

سالاد  بدون سس با ابلیمو سبزی زیاد بخورین همراه عدا که غدا کم بخورین میوه بخورین قبل غذا اگ با خوردن تپل شدین معدتون بزرگ شده وبا نخوردن ادیت میشید کم بخورید تا کم کم معده جمع بشه وکوچیک صبح ناشتا یه لیوان اب ولرم باچند قطره ابلیمو قاطی کنید بخورید سیب زیاد بخورید کاهو اب کرفس هم عالیههههه زیاد بخورید برنج کم بخورید نون سفید نخورید بجاش نون جو بخورید گوشت  قرمز چربی دار کم بخورید شیرینی جات نخورید نشاستها نخورید مثل سیب زمینی ماکارونی 

مامان دو پسر شیطون