2777
2789
عنوان

لاغریییییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 63 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماشالللههه داره به خدا امروز انقدر جلو مامانم خجالت کشیدم هر چی میخواستم بخرم اندازم نبود تقصیر شوهر ...

من شوهرم همیشه نصیحتم میکرد 

مطمعن بودم هیکل نرمال دوس داره و از چاقی بدش میاد

اما همیشه میگفت بخاطر سلامتیت لاغر شو وگرنه من همه جوره دوس دارم

الان ک توی شیردهی هستم میگه رژیم نگیر فعلا

منم همین حس رو داشتم برا همین تنهایی میرفتم خرید الان رژیم گزفتم حتی نسبت به خودم هم حسم بهتر شده&nb ...

اگر زحمتی نیست بهم میگی البته واقعا واقعااا تصمیم جدی شروع میکنم به کم خوری و شرینیجاتو و برنج و قطع میکنم 

اگر زحمتی نیست بهم میگی البته واقعا واقعااا تصمیم جدی شروع میکنم به کم خوری و شرینیجاتو و برنج و قطع ...

تجربه من اینه ک اگه چیزی رو کامل قطع کنی وسط راه جا میزنی.. کمش کن

اگر زحمتی نیست بهم میگی البته واقعا واقعااا تصمیم جدی شروع میکنم به کم خوری و شرینیجاتو و برنج و قطع ...

قطع نکردم من چیزی رو 

باید برنامه کرفس بگیری از کافه بازار  کالری غذاها رو حساب کن بعد وزنت رو ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ کن اینقد کالری مصرف کن هر پنج کیلو ک کم شدی صد تا از کالریت کم کن و دو روز در روز رو پانصد کالری بخور اینم رژیم من

ماشالللههه داره به خدا امروز انقدر جلو مامانم خجالت کشیدم هر چی میخواستم بخرم اندازم نبود تقصیر شوهر ...

بفکر سلامتیت باش ایشالا موفق میشی

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
تجربه من اینه ک اگه چیزی رو کامل قطع کنی وسط راه جا میزنی.. کمش کن

بستگی به خود طرف داره من الان سالهاست شبا فقط سالاد میخورم

ناهارم برنج نمیخورم شیرینی نمیخورم

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز